Grym asiatisk buffé och hemfärd

Tänk att det redan har gått tre dygn sedan jag kom hit. Helt sjukt vad fort tiden har gått. I går fikade vi hemma hos ett par av Es kompisar, och sen lunchade vi på stan. Käkade en asiatisk buffé, och det var nog fan i mig den godaste jag har ätit i hela mitt liv. Berg av vitlöksfrästa räkor, kycklingwok med bacon, stekta nudlar och riktigt fräscha och goda grönisar. Ibland när man går och äter en asiatisk buffé får man ju seg och smaklös mat som har hållits varm i timtal, och hittar man en bit kyckling får man skatta sig lycklig. Det här var briljant.

Räkor. Mysig påsk. Resan till Göteborg spikad. Asiatisk buffé

Det är alltid mycket folk ute på stan i Umeå. Det är ju ändå en hyfsat stor stad, men den har småstadskänsla. Det verkar som om alla känner alla – i alla fall bland de som faktiskt hänger i centrum bara för att hänga. Och det verkar vara vanligt att man gör det. Jag mådde inget vidare på eftermiddagen och kvällen, så E fick roa sig själv. Han lagade grymma hamburgare till middag, och jag tror inte att jag har varit så mätt som jag var i går på länge. Möjligen efter skaldjursfesten i måndags. Ok då, det var inte särskilt länge sen.

Det behövdes i alla fall ingen frukost i morse, men något lär jag behöva käka innan jag flyger hem i kväll. Älskaren R ska vara hemma i stan, så vi hinner ses i kväll också. Bra. I morgon åker jag ner med honom till lantstället igen och vilar upp mig – fastän jag inte har ansträngt mig är det väldigt tärande med resa och sovande i ”fel” säng. Men jag är jävligt nöjd med min vistelse hos E. Jag önskar att jag orkade hälsa på oftare.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/grym-asiatisk-buffe-och-hemfard/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.