Ingen bra dag alls

Usch, i dag var verkligen ingen bra dag. Jag fick hem CD-skivan med bilderna från min magnetröntgen och vanlig röntgen av nacken, så jag tog med den till Dr. Feelgood för att låta honom kika. Han hittade tre diskbråck och två som var på gång, och många diskar var helt svarta. På bilderna från en magnetröntgen ska diskarna vara ljusa och inte grumliga när de är friska. Och kotorna ska inte ligga och skava mot varandra.

Det betyder att de har degenererat, och det är inte bra. Inte bra alls. Helt svarta. Återkommer med lite bilder om några dagar, min CD-romläsare här vill inte vara med och leka. I nacken var det också en nerv i kläm (no kidding, jag kan inte tömma ett glas, jag har utstrålning ut i handen och blixtrande huvudvärk), men jag villl inte operera nacken. Inte än.

Efter besöket hos honom, som visserligen var väldigt givande men också extremt smärtsamt, åkte jag och R till Haga för att möta resten av min familj. Vi gick och kollade på Fjärilshuset och hajarna. Det var varmt. Inte så lite heller. Hajdelen var inte alls bra, det var svårt att se något, och det fanns bara två små sorters hajar att se. Fjärílsdelen är ju fin, men har man gjort det en gång så känns det bra sen. Caféet var så svindyrt att vi sket i det och satt utomhus en stund i stället. Men jag köpte faktiskt en souvenir. En kylskåpsmagnet. Tacky as hell, men jag gillar hajar.

Kylskåpsmagnet, en liten mjuk haj. I dag är ingen bra dag.

Visserligen inte mer än fem centimeter lång, och den ser glad ut. Det räcker för mig. Sen kom jag hem, min älskade sjuka katt har blivit mycket sämre, och min absolut dyraste favoritklänning blev full av hål när vi matade honom. Ingen bra dag alls. En riktigt jävlig dag faktiskt. Och i morgon blir det nog inte ett dugg bättre.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/ingen-bra-dag-alls/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Degenerativa förändringar…. Det gillar Försäkringskassan och läkarna för då kostar det inget. Då slipper de helt enkelt ersätt eller jobba för det är ju ett naturligt tillstånd. Grrrr……….

  Reservdelsmänniskan är på gång och du verkar vara en kandidat för de flesta av prylarna. Snart skriver vi ut kotor och ben med 3D-skrivare. Eller varför inte odla fram dom ur stamceller. Det funakr redan.
  Det värsta med dagen är ju att klänningen blev full med hål. Ska det inte vara en selfie på sånt? ;D

  P.S Hajar är coola. D.S

  1. Som tur är så är det inte normalt när man är i min ålder och så många diskar är helt paj! Jag vill beställa tre kilo stamceller, i stället för ett gram som de sprutar in i knän och sånt 🙂

   Nä, ingen jävla selfie. Den åkte ut, för jag blev så irriterad. Dyraste klänningen jag köpt de senaste fem åren!

 2. Då hör jag av mig när jag hittar stamceller till ett bra pris. Tills dess får du väl be R snickra/tälja ihop några reservdelar. 😀 Då vet du i alla fall vad han pysslar med om dagarna.

  1. Sant! Jag hade högsta betyg i trä- och metallslöjd. Jag kanske ska börja sysselsätta mig. 🙂

 3. Extrakramar till dig, Klaravännen!!!!

  1. Kram!

 4. Vi är lite lika du och jag, diskgenerationer, diskbråck och sen har jag spinal stenos samt psoriasis artrit.
  Välkommen till min blogg.

  1. Livet är nästan alltid roligt med alla extra tillbehör… Ska kika in! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: