Ingenting alls-dag

Nej, precis som väntat blev det inte mycket gjort – men ändå betydligt mer än vad jag hade trott. Hela förmiddagen ägnade jag åt att göra precis ingenting alls, och sen åt jag lite lunch. Vilade ryggen, den är ond. Köpte en flygbiljett, för i slutet av veckan drar jag iväg norrut några dagar för att hälsa på bästa E. Har inte varit i hans lya sedan han flyttade tillbaka till Norrland, och det är ju evigheter sedan.

Visserligen är jag extremt dålig på att resa och sova på andra ställen hemma, men han är en av de mest flexibla människor jag känner, så det kommer inte att bli något problem. Han är en av de få som accepterar allting som följer med min sjukdom. Måste jag pensionärsvila så gör jag det, det är inte konstigare än så. Är jag sur, inte orkar prata eller bara vill göra ingenting en stund, så får det vara så.

Hur som helst, jag gjorde ju faktiskt något i går trots allt. Köpte ju en skohylla för någon vecka sedan, en sån där man hänger över en dörrkarm och som rymmer 36 par skor. Den var dock lite för ranglig för alla tunga arbetsskor (inte mina, jag har bara fina skor), så vi (jag) skruvade fast den på trälister och stabiliserade den en aning. Sen slipade älskaren R i ordning tröskeln till ytterdörren, för den såg tydligen för jävlig ut. Jag har inte ens lagt märke till den. Mitt jobb blev i alla fall att olja och fernissa den, och det var ett lagom ansträngande jobb.

Pensel, måla

Det tog sammanlagt tio minuter, och att måla är alltid roligt. I dag har R åkt till jobbet för första gången på en månad. Vilken jävla semester. Vi kom inte iväg som planerat, utan har spenderat den med en sjuk katt i stället. Vi har i alla fall varit i sommarstugan, vilket är bättre än att sitta i en stad hela sommaren. Vad ska jag hitta på nu?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/ingenting-alls-dag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: