Kyla i sommarstugan!

Ugh, det var kallt i går morse! Man är ju så himla van vid extrem sommarvärme nu, så när vi klev upp i sommarstugan och det bara var 19-20 grader så kändes det inte särskilt behagligt. Det är dessutom jävligt kallt på golvet, så mina Heat Holders brukar vara på allt som oftast ändå. Jag fick ju ett par bra tofflor i julklapp, men de dog när katten saknade mig för mycket. Jag jobbade i stan, han väntade på mig i sommarstugan. Tydligen trodde han att han kunde frambringa min närvaro genom att paja dem. Mjo, förr eller senare…

Jag har självklart med mig ett par lika varma sockor på resan – man vet aldrig när man fryser, och särskilt inte när man sover hemma hos någon annan. Jag brukar nästan alltid ha dem på mig när jag sussar i sommarstugan, det är egentligen bara ett par veckor när det var som varmast som jag inte hade dem. Ibland har det räckt med tunna bomullsstrumpor också, men jag behöver oftast något.

Varma strumpor. Kallt i sommarstugan!

Mina fossingar är ju tio grader kallare än dina, och det beror på en nerv i ryggraden som kanske är felkopplad eller nåt. Men det verkar lovande här i Umeå, för det ska vara hyfsat fint väder och E har plockat fram ett vintertäcke till mig. Perfa. Kuddar finns det gott om också, så jag har ganska bra förhoppningar om att lyckas bygga till någon slags sovbar ställning i sängen. Det är i alla fall jävligt skönt att vara framme, och de här dagarna kommer att gå alldeles för fort.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/kyla-sommarstugan/

2 kommentarer

  • Maria on augusti 14, 2014 at 21:48
  • Svara

  Vars finns de där sockorna?
  Kan behövas då fötterna ibland fryser till is 🙂
  /Maria

  1. Jag köpte dem på Clas Ohlson i vintras! Har sett liknande på Stadium också. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: