Lappsjuka

Den här veckan har jag verkligen haft lappsjuka. Det har inte funnits så mycket för mig att göra på landet, jag har haft extra ont, det har varit varmt och det har inte gått att bada. TV är inte ett alternativ på dagtid, och R går och pysslar med sitt hela tiden. I förrgår fick jag alltså nog och bokade en biljett hem, så i går morse tog jag tåget upp till stan. Tomt tåg, handikapplats, skjuts till tåget – det gick bra. Jag blir bara ledsen och fördummad när jag har så tråkigt, så det var lika bra att åka hem igen.

R kanske skulle åka upp bara över dagen i dag och gå på Grönan med sina vänner, men det klarar jag inte utan rullstol. Och den är kvar på landet. Vi får se hur det blir med det. Annars skulle det vara kul att kolla in vad som händer på Pride, men det är också så jäkla mycket folk att jag jag svårt att göra det ensam. I värsta fall åker jag bara till stan och hänger på ett café någonstans själv, bara för att få se lite folk och kanske få lite inspiration.

Pride-parad

De känns inte ett dugg bra att lämna katten som inte är frisk ännu (en månad senare), men R har lovat att mata och promenera honom. Det är värre än att vara barnvakt, för så fort konen åker av och han har tillfälle, så slickar han på tassen och såret börjar blöda. Det kommer att bli bra, men det känns inte kul.

Jag föreslog att jag skulle ta med honom hem, så att R slapp pyssla om honom halva dagen, men det skulle tydligen gå bra. Det är ingen idé att jag åker ner på söndag, för på måndag väntar bland annat ett läkarbesök hos Dr. Feelgood. Men ja, det är skönt att vara hemma ett par dagar och slippa lappsjuka. Väldigt skönt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/lappsjuka/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.