Lugn dag i Umeå

I går blev det en lugn och finfin första dag i Umeå! Jag var framme redan innan halvtio, och vi började dagen med brunch. Ägg, knaperstekt bacon, macka med pepparrot och skinka, kaffe och granatäppeljuice. Så jäkla bra. Jag var ganska trött och mör efter resan, så vi tog det lugnt. Vi åkte ner på stan en stund, promenerade lite längs älven, och kollade in en delikatessbutik. Dit ska vi återvända.

När vi kom hem var det läge för en tupplur – jag slocknade så fort jag la mig ner och blundade. Slumrade ett par timmar, välbehövligt. Gick faktiskt upp klockan fem, och det är inte riktigt min grej. Var lite för seg för att vara särskilt sällskaplig, men efter tuppluren blev det bättre. Vi gjorde inte så särskilt mycket; fixade en god middag, kollade på en film, käkade godis och drack läskeblask. Har sovit väldigt dåligt, som vanligt i en platt säng. Men det var snällt att jag fick sängen och inte soffan. Så vad händer i dag? Ingen aning, men med all säkerhet ingenting som är jobbigt. So long!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/lugn-dag-i-umea/

2 kommentarer

    • Magnusaugusti 15, 2014 kl. 13:17
    • Svara

    Vad blev det för film då?

    1. Almost Famous 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.