Lunch med kollegor

I går efter att jag kommit hem på morgonen tog jag en extra lång och extra skön dusch i mitt lyxiga och gigantiska badrum (jämfört med i sommarstugan), tog en snabb tupplur och åkte sedan och lunchade med gamla kollegor. Min närvaro blev efterfrågad, och jag åker ju mer än gärna och hälsar på. Det är riktigt bra människor som arbetar där, och det finns knappt någon på min avdelning som jag inte skulle kunna eller vilja umgås med.

Visst har det känns ganska sorgligt och jävligt efter att jag blev tvungen att sluta, men livet går vidare. Om min plats inte är där, får jag helt enkelt hitta en annan arbetsgivare som tycker att jag är bra. Jag själv, alltså. Då är jag nöjd med mina kollegor också, alltså jag. Men tydligen är jag inte så bra ens när jag tycker att jag gör något fantastiskt, det råder det delade meningar om ibland. Men jag är sjuk, jag orkar mindre än jag visar och vill alltid att människor ska se min bästa sida. Nåväl.

Vi käkade lunch, diskuterade livet, semestrar, sorger, hälsa och faktiskt lite roligare saker också. Det var jävligt roligt att träffa alla igen, även om många hade semester. Har ju ingen lust att dyka upp så ofta att de ledsnar på mig, men när jag är tillbaka i stan för gott tänker jag helt klart göra någon slags rutin av att besöka mina kollegor – hur frekvent återstår att se. Fan vad jag saknar dem, och att vara där. Jag saknar människor. Jag avslutar inlägget med en selfie från dagens korta promenad. Fötter.

Selfie, fötter och en blomma som växer på stenplattor. Lunch med kollegor.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/lunch-med-kollegor/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.