Middag hos syrran och selfies med farsan

I går var det middag hos syrran. Jag tog en taxi till länsgränsen på eftermiddagen och blev upphämtad av mina föräldrar. Satt hos dem och fikade, gick igenom lite gamla prylar och teckningar från barndomen och snackade. Ordnade lite affärer. Sen framåt kvällen dök R upp också, och vi åkte vidare till syrran. Käkade, vissa av oss blev lite fulla, och vi hade ganska roligt. Här är jag och farsan – jag har lärt honom allt jag vet om selfies, men han kan inte riktigt tekniken ännu. Är vi inte lika…?

Arga Klara och farsan

Den här suddiga bilden tog jag med min mobilkamera, men han höll på att tappa sin egen, nya lilla resekamera åtminstone tre gånger innan jag tog över. Dessutom lyckades han på något sätt trycka på avtryckaren mitt i ett gapskratt för att han höll på att tappa kameran i en tillbringare med vatten – och farsan har varit riktigt bra på kameror och fotografering en gång i tiden. Han lyckades även spela in sin första lilla film, som handlade om Paris-kilot. Farsan låter ungefär som Lasse Åberg i ”Sällskapsresan”, när han vill ha mer juice.

Det blev sent, vi kom inte hem till lägenheten förrän långt efter midnatt – och jag var uppe före klockan sex på morgonen i går. Det i kombination med nästan 20 mil på vägen var inget bra, och i morse åkte vi tillbaka till lantstället igen. Ack och ve. Tack och lov ska vi ha skaldjursparty i kväll, så jag glömmer allt ont en stund. Sen tänker jag inte röra mig ur fläcken på typ ett dygn.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/middag-hos-syrran-och-selfies-med-farsan/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Piafiaaugusti 31, 2014 kl. 06:19
  • Svara

  Så härligt foto! Jag saknar min pappa så oerhört fast många år har gått. 1992 somnade han in, mitt på torget i Sala. Njut av din pappas sällskap. Kram till er båda!

  1. Tack, jag gillar det också! Vi är lika, jag och farsan, så den dagen han försvinner kommer han att vara väldigt saknad. Kram!

  • Mariaaugusti 31, 2014 kl. 11:15
  • Svara

  Så gjorde vi en gång, då jag och min sambo skulle ta en selfie så föll kameran rätt ner i tillbringaren med saft det blev kortslutning, så det vara bara köpa en ny 🙂

  Din pappa verkar vara en härlig människa.

  Hoppas du har en bra dag idag!

  1. Haha! Det verkar vara lätt hänt att man tappar den när man håller den åt ”fel” håll! Ja, han är rolig, det blir alltid livat när vi hittar på något! 🙂 Tack detsamma och kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.