Mycket på schemat

Ugh, natten till i dag sov jag inte mer än kanske tre timmar. Kunde inte somna vad jag än gjorde, och klockan ringde halvsex i morse. Dags att kliva upp och åka med älskaren R till jobbet och ta en taxi hem. Tog en liten tupplur när jag kommit hem och gått igenom posten (det hade kommit journalkopior och en remiss från smärtkliniken jag var på i Umeå), men det hjälpte inte mycket.

Sen knatade jag iväg ner till apoteket för att hämta månadens skörd av diverse piller och plåster. Det blev en del, och det var en jävla tur att jag hann med den biten på telefontiden med min husläkare i går. Handlade ett paket kräftor när jag ändå var i centrum, för i morgon blir det skaldjursskiva igen. Och då menar jag inte att jag ska äta en skivad räka, jag menar att vi ska mula i oss ett kilo skaldjur var. Typ.

Ett fat med kräftor. Skaldjursfest! Mycket på schemat nu.

Sen har jag inte gjort så mycket mer i dag, nu är jag i alla fall hos mina föräldrar, och vi ska snart käka middag hos syrran. R kommer direkt från jobbet, och det blir bil hem till lägenheten i kväll. Skönt. Nästa vecka är sista veckan vi bor på lantstället, och nästa helg gäller det att flytta hem alla saker. Och katten. Sen är det läkarbesök, telefonerande och så var det visst en förhandsvisning av en film på torsdag också. Mycket nu.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/mycket-pa-schemat/

2 kommentarer

  • Ainaaugusti 30, 2014 kl. 02:58
  • Svara

  Hej igen Klara!
  Tack för ditt raska svar på mina ilskna funderingar 🙂 Jag förstår att sånt där tjafs om allt tär mycket på dig, jag har vissa erfarenheter själv sen tiden då jag var långtidssjukskriven och sen fick sjukbidrag. Nu är jag pensionär, skönt det!
  Ser att du har mycket för dig, hoppas du sover desto bättre i natt och just NU! Man blir lätt galen (tycker jag) om man inte får sova ordentligt emellanåt.
  Muuums, så gott med kräftor!!! Vi har ätit kräftor en gång nu i sommar men jag vill äta fleeer!

  Glömde säga – är så ledsen för din skull, att din misse inte klarade sig. Jag vet hur man sörjer de små liven, de lämnar tassavtryck i ens hjärta och de är ju faktiskt familjemedlemmar. Nu har jag en nioårig kattdam som heter Gosi. Vi har bott ihop sen i maj i år bara. Hon är min fjärde katt, och den första som jag har tagit hand om först som vuxen (ja, katten alltså, fniss). Tycker jag är för gammal för att börja om med en kattunge, hur frestande det än kan vara. Jag vill inte riskera att något händer mig och missen sitter där, övergiven. Dessutom behöver en kattunge mycket stimulans och lek som jag inte riktigt orkar med numera.

  Värst vad pratig jag blev, ville bara skicka en hälsning till dig. Ge din kissekatt en klapp från mig.
  Tänker på dig och håller tummarna för dig!
  Kram, Aina

  1. Tack! Ja, i natt sov jag mycket bättre, och jag ser verkligen fram emot kräftorna i kväll! 🙂

   Gosi, så sött! Katten var en stor del av min lilla ”familj”, men jag har ju som sagt en fin misse kvar att älska! Han verkar ganska nöjd med tillvaron som ensamkatt nu på ålderns höst (han är 13), så jag vet inte riktigt om ett nytillskott vore så bra. Men kattungar är ju det bästa som finns… Tiden får utvisa hur det blir. Klappar katten för fullt från dig, tack snälla Aina!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.