Något saknas mig

I går blev det inte mycket gjort, varken för mig eller R. Vi bara låg och gjorde ingenting hela förmiddagen. Ledsna. Det är något som saknas oss. Dessutom var jag sjukt mör efter turen till Norrköping i fredags, så jag hade inte orkat med eller klarat av några större begivenheter ändå. Det är helt sjukt vad den lille luddskallen saknas.

Varje gång jag går ut eller runt på tomten brukar han följa efter och kolla vad jag ska göra, och så går jag oftast till snickarboden där R hänger. Det resulterade bara i tårar i går. Likaså när man öppnar kylen – det är ingen där och svassar och tigger.

Men det är tårar av lättnad också, inte bara att han saknas, utan lättnad över att han slipper lida. Det känns väldigt bra, och jag är så glad att han faktiskt inte hade ont mer än i samband med operationen av klon. Hoppas att någon avlivar mig när jag blir så sjuk. På kvällen handlade vi lite, och jag hittade något bra att tröstäta.

Glass med smak av skumbanan. Tog en till med citronsorbet också, för säkerhets skull. Och en påse lösgodis. Lyfte verkligen knappt ett finger på hela dagen. Kroppen gör ont, huvudet bultar, hjärtat värker. Har inga planer i dag heller. Det går inte att bada på grund av algerna, och jag är för trött för att åka någonstans. Och i morgon börjar R att jobba. Nej, det blir lugnt i dag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/nagot-saknas-mig/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.