På Arlanda

Nu är jag på Arlanda, och jag ska snart dra jag iväg till Norrland i några dagar. Ska hälsa på bästa E, göra stan med honom och bara hänga till på söndag. Det ska bli väldigt skönt att komma bort några dagar efter allt som har varit den senaste tiden, och så självklart att träffa honom. Vi måste komma ikapp lite. Dessutom har jag inte sett stan på hans sätt förut, så det ska bli lite kul. Jag och R kom ju inte iväg någonstans på semestern, så det här blir min alldeles egna utflykt.

Tidigare har jag ju bara varit där, i Umeå, för plågsamma behandlingar och tråkiga hotellvistelser mellan dessa, ett par-tre dagar i taget. Då har jag inte haft ett uns av ork till att ens försöka mig på något kul, och dessutom var jag oftast ensam. Han bodde inte där då heller. Min bild av vad man gör där är säkert helt annorlunda än hans, och det blir bra att få en ny uppfattning.

Hur som helst, planet lyfter om bara en liten stund, och det vankas brunch vid framkomsten. Bra. Det är så himla nära från flygplatsen där till själva orten, så det värsta resandet är redan avklarat. Har till och med hunnit med en dyr kopp Arlanda-kaffe medan jag vilade efter vägen hit – det blev väldigt tidigt i morse. Vi får se hur det blir med bloggandet medan jag är borta, jag ska som vanligt försöka klämma in några inlägg medan jag pensionärsvilar. Upp och iväg!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/pa-arlanda/

2 kommentarer

  • Tofflanaugusti 14, 2014 kl. 15:35
  • Svara

  Ha nu sköna dagar! Och om din vän E vet nån som har en ledig bostad av nåt slag får han gärna höra av sig. Äldsta bonusdottern har kommit in på utbildning i Umeå och börjar den 1 september!

  I morgon gästas Uppsala av herr och fru Hatt! Hoppas att herr och fru Klara gästar oss snart också!

  Kram!

  1. Tack, ska höra mig för! Hälsa hattarna, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.