Rätt nivå i sängen!

Sedan jag var tvungen att skaffa en säng med ställbar rygg och möjligheten att hissa upp knäna lite grann för sisådär två år sedan, så har det varit helt fel i sängen. Min sida har varit 15 centimeter högre på det lägsta stället, och upp till runt 40 på det högsta, och då är det inte så jävla lätt att få en godnattpuss. Inte heller går det att sova nära varandra, för eftersom jag bara kan ligga på sidan en kort stund, så ramlar en av oss antingen ut sängen eller ner på Rs madrass. Men nu är de i rätt nivå!

Säng med justerbar, ställbar botten och fjärrkontroll. Nu i nivå med sambons madrass!

Han har nämligen byggt träramar att lägga på sängen, under madrassen, så att han kommer upp sig här i världen och så att vi hamnar på samma nivå. Det känns jättekonstigt, för jag har sett ner på honom i evigheter. Inte bildligt talat, alltså. Nu kan jag bara rulla runt och somna i hans famn när jag vill. Ja, i teorin alltså, jag kan ju fortfarande inte ligga på sidan i mer än några minuter.

Det är i alla fall väldigt efterlängtat, och den ser så pass stadig ut att han inte borde braka ner på golvet mitt i natten. Visserligen är jag van att se ner på honom, men inte så långt ner. Hurra, vad bra! Tanken har legat och grott i nästan två år, men det är först nu det äntligen har blivit byggt. Tur att han är händig!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/ratt-niva-i-sangen/

2 kommentarer

  1. Vilken händig R! Hoppas det funkar! Han kanske kan ta patent sen..?

    Kram på er båda och ha en bra helg.

    1. Ja, det verkar funka fint – men det kommer jag nog att tycka till/om han ramlar ner! 🙂 Kram och tack detsamma!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: