Röntgen och väntan

Jävlar vilken lång dag. Åkte med R till hans jobb strax efter klockan sex i morse, och tog en taxi hem. Duschade, insåg att jag inte hade något kaffe hemma, vilade en timme och tog sedan nästa taxi till Södersjukhuset. Det var dags för röntgen av axlar och armbågar, eftersom axlarna går ur led och subluxerar onödigt ofta. Jag hade en drop in-tid, men jag behövde inte vänta alls. Inte behövde jag klä av mig heller, skönt. Något annat som är väldigt skönt är kinesiotejp. Inte så snyggt, men väldigt bra.

Tejpad axel som går ur led ofta. Röntgen.

Det hela gick ganska snabbt, men jävlar vad ont det gjorde att ha armarna åt det håll som krävdes för att få rätt bilder. Det var en vanlig röntgen, så de såg på en gång om något behövdes tas om. Och det gjorde det, ganska många gånger. Måste säga att de var ganska oömma när de flyttade på mig och satte mina leder i rätt position, det hade väl varit enklare att säga åt vilket håll jag ska i stället för att bara flytta på mig?

Nåväl. De hade ju sagt att det kunde förekomma en hel del väntetid, så jag hade nästan två timmar kvar att slå ihjäl efteråt, innan besöket hos Dr. Feelgood. En av timmarna gick åt till lunch, och den andra åt att dricka kaffe och vänta. Urtråkigt. Hade så jäkla ont i kroppen, dels efter knuffen i förra veckan, dels efter resan i morse och dels efter röntgen. Två timmar kändes som två dygn. Nu är det hårdvila som gäller, tänker inte anstränga mig ett dugg mer i dag.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/rontgen-och-vantan/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: