Saker i badrumsskåpet

Badrumsskåpet hemma hos mig är inte särskilt välfyllt. Tandkräm, linsvätska, ett par olika krämer till ansiktet och kroppen, nagelsax, deodorant och lite sådana saker. Inget särskilt. Bomullstussar och bomullspinnar. Ett par små askar med billiga smycken. Sen finns det tydligen saker där som inte alls hör hemma.

Geting i badrumsskåpet

Blev lite förvånad när jag öppnade badrumsskåpet en sen kväll för att ta fram tandkrämen, men den där lilla killen verkade tycka att det var ett okej ställe att vara på. Det kanske luktade gott, eller så var han bara vilse i pannkakan. Precis efter att jag hann fotografera honom, blev han ganska arg. Hade tänkt schasa ut honom genom fönstret i badrummet, men han tog sikte på mig, morrade ilskt och spände musklerna. Det slutade med att jag knockade honom med en handduk och slängde ut honom. Nej, inte så snällt. Men man kan väl i alla fall vara lite artig mot värden om man flyttar in helt gratis.

Undrar förresten vad det är så spännande med att kolla i badrumsskåpet hemma hos andra. Jag skulle aldrig få för mig att göra det själv, men jag har förstått att det är jävligt vanligt. Vad förväntar man sig att se? Vilken deo man använder? Kondomer eller medicin? Eller vill man bara veta hur mycket pengar någon lägger på sina hygienprylar? Jag förstår det inte, förklara.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/saker-badrumsskapet/

10 kommentarer

2 pingar

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Fy!!!

  Jag får öppna badrumsskåpen hos mamma men jag gör det ändå inte. Känns bara fel. Jag öppnar aldrig andras badrumsskåp.

 2. Tjaa…. Varför sniffar man på underkläder hemma hos tjejer? 😀

  Tror nog att det handlar om att det är ganska privat med ett badrumsskåp även om muggen kanske är allmänt tillgänglig. Jag har ingen aning och har själv absolut inget intresse av folks hygienprodukter eller för den del deras privatliv överhuvudtaget.
  Kanske gillar folk att kolla vad andra använder för att på något sätt avgöra vilka produkter som är ”inne” eller ”normalt” att använda. Vad vet jag?

  P.S Hade en geting inne hos mig idag som landade på datorn hela tiden. Blåste bort den. D.S

  1. Hahaha, ja, den första frågan får du nog svara själv på…! 😀 Jag skulle tro att det är mer eller mindre samma sak i allas badrumsskåp, och att det bara är märkena och mängden som skiljer sig åt. Har man dålig fantasi kanske man måste kolla hemma hos någon annan…

   1. Kanske säkrast att inte svara på den frågan. 😀 Jag vill citera Groundkeeper Willie i The Simpsons.

    ”Jag har som hobby att filma par som hånglar i bilar men jag pratar inte om det då det kan verka perverst”

    Nu när du öppnat för nyfikenhet förekommer jag alla spekulationer genom att lägga ut en ”badrumsskåpsselfie” så att ingen ska behöva må dåligt av inte veta vad jag har i mitt skåp?

    Kanske en ny trend? Det finns ju en uppsjö av konstiga saker på det däringa nätet.

    1. Ah, det var smart! Ska också göra det vid tillfälle. :mrgreen:

 3. Hehe ja, det var inte riktigt vad jag hade väntat mig! 🙂 Jag öppnar aldrig heller, jag förstår inte poängen. Inte rotar jag i någons garderober eller skrivbordslådor heller, och det är ju egentligen ingen skillnad!

  • Farsan on augusti 8, 2014 at 22:14
  • Svara

  Då vet du inte var jag förvarar skjutmått.

  1. Nu vet jag! 🙂

  • M on augusti 8, 2014 at 23:37
  • Svara

  Måste erkänna att jag först naivt tänkte ”Va? Gör folk det?”. Men så är det kanske. Om jag öppnat hos någon har jag frågat innan och mest för att jag behöver en bomullspinne. Men för att bara se vad folk har? Knasigt. =)

  1. Det är tydligen väldigt vanligt, och jag fattar bara inte varför!

  • Elmis on augusti 8, 2014 at 18:48

  […] där Arga Klara vars blogg jag följer är en klok och åsiktsfylld kvinna. Hennes senaste inlägg handlar om badrumsskåp och varför vissa verkar gilla att snoka runt i bekantas […]

 1. […] väldigt länge sedan) skrev jag om hur det kommer sig att folk ofta kollar i andra människors badrumsskåp när de är hemma hos någon. För mig är det en gåta, jag ser ingen anledning till varför […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: