Skohylla och problemlösning

Häromdagen åkte vi till byn för att handla lite småsaker till stugan. Vi har nämligen ett stort skoproblem – ingen skohylla, ingen golvplats att ställa en skohylla på, och en jävla massa skor. I det här fallet är det inte jag som är skyldig, för i stort sett alla mina skor är hemma i stan. Jag har två par sandaler och ett par gympaskor i stugan, det räcker. Jag går knappast ut på några äventyr där jag behöver vara särskilt snygg.

Svarta gympaskor

Dessutom ryms mina få skor i min enda garderob – som inte har några lådor eller hyllor, utan bara en stång och galgar. Det är alltså R som har ett överflöd av dojor i stugan. Flera olika sorters arbetsskor, något par sandaler och gympaskor, och så en massa hojkängor, löparskor och sånt. När skor är uttjänta hamnar de i sommarstugan, sen verkar de aldrig försvinna. Så vi köpte en stor skohylla som man hänger på en dörr.

Jysk, billigaste möjliga. Ranglig som tusan och inte helt hundra, men den kanske funkar ett tag i stugan. Det gäller bara att ha en dörr att hänga den på, som inte är i vägen, och som inte sticker ut. Det har vi, för precis bredvid ytterdörren är ett litet rum som fungerar som prylförvaring.

Det är så fullt att jag inte kan gå in där, men dörren är perfekt at ha skor på. Den är aldrig stängd heller, så den kommer inte att synas överdrivet mycket. Och kanske, med lite tur, försvinner några saker från golvet. I så fall köper jag en trisslott.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/skohylla-och-problemlosning/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.