Thermoleggings och saker ur led

I dag händer det grejer. Jag har haft en jävligt slapp helg på lantstället och inte gjort något mer än att vila upp mig efter fredagens vidriga beslut, ätit god mat och legat i soffan. Var i och för sig och handlade lite mat i går, gjorde några ärenden också och lyckades hitta ett par fantastiska thermoleggings.

Leggings med fleecefoder från Åhléns. Särskrivet. Thermoleggings.

De finns inte på till exempel H&M eller Lindex, vilka brukar ha ett riktigt stort utbud av benbeklädnader, men Åhléns har såna. Det går att hitta thermoleggings i många stormarknader för halva priset ibland, men de är inte riktigt lika bra. Har även klarat av höstens shopping – online förstås. Tre långärmade och till synes varma klänningar för 600 kronor, så jag slipper gå naken i höst och vinter.

Det är i stort sett omöjligt att hitta långärmade klänningar i fysiska butiker också, jag fattar inte varför. De är helt underbara. Jag hatar byxor, särskilt på vintern. Shorts går bra, och mysbyxor, men när det är kallt måste det vara klänning eller kjol och thermoleggings. Så mycket bekvämare! Hur som helst, i dag händer det alltså grejer, och jag är i stan en dag. Sjukhusbesök och så sedan en visit hos Dr. Feelgood står på schemat.

Min axel (precis som käken och höften) subluxerar tydligen alldeles för mycket, så de ska ta en titt på insidan och se om det går att reparera. Om någon har råkat få en axel eller något annat ur led någon gång, så vet ni ju ont det gör. Visserligen lär man sig att leva med smärtan när det händer var och varannan dag, och den glider lätt tillbaka, men det är en sån smärta jag har. Hela tiden.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/thermoleggings-och-saker-ur-led/

10 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Thermoleggings är suveränt. man slipper ju byxor även på vintern. 😀 Brukar hitta dom i både Leggings och strumpbyxmodell på Lidl. har även köpt något par på Netto. Suveränt sköna och hållbara. Över tiden förlorar de lite av den sköna känslan och värmen.
  Jag avskyr också byxor och har egentligen bara det på mig för att det inte finns något annat för en man. Shorts funkar bra på fritiden men på jobbet är ju valen för en man ganska skrala.

  Klänning måste vara det optimala plagget. Verkar ju vara hur skönt som helst.

  1. Det är det optimala plagget, den enda nackdelen är att de sällan har någon ficka! Såg en karl med kjol i morse, det fungerade det också!

   1. Fickor är som bekant bra. 😀

    På sommaren är det en skum snubbe med kort kjol som hänger runt i mina trakter. Han ser lite ”feminin” ut men annars har jag inga problem med killar i kjol.
    Killar med kilt dyker upp då och då. Faktiskt ett ganska coolt plagg. Det finns ju även s.k ”utility kilts”.
    Dvs kiltar med verktygsbälte. Döhäftigt….

    Hur såg den där karlen med kjol ut som du såg? Jag är alltid nyfiken på stilar som sticker ut lite extra. Hur var hans stil?

 2. Han såg ut som han var på väg till jobbet, något som hade med byggande att göra, för det var en kjol med verktygsbälte och grejer. Svart. Till det hade han en collegetröja och gympaskor. 🙂

 3. Ahhh….. Då var det kanske en sån där utility kilt. Faktiskt en ganska cool stil. Har sett en del bilder på både tjejer och killar som använder det.
  Kul med lite utmaning av det vedertagna. Frågan är bara om det finns någon åldersgräns på att utmana vad folk anser vara ”normalt”. Hahaha…. Som sagt, jag tänker för mycket……

  1. Tycker att du ska ha en häftig kjol om du hittar någon! Det finns ingen åldersgräns, och det kommer alltid att finnas folk som glor som apor oavsett vad man har på sig. 🙂

 4. 😀 Tack för uppmuntran och förslaget. Kanske inte riktig min stil. Jag har testat men tyckte det blev lite för ”tjejigt”.
  Lite konstigt är det att kvinnor kan använda vad som helst från mannens garderob men tvärtom verkar vara nästan helt tabu. Jag noterar ibland att jag ”provocerar” med mina strumpbyxor. Oftast kastar folk endast en nyfiken blick men en del glor verkligen rejält. En kjol på det kan bli lite för mycket. 😀

  P.S Är inte en urledvridning det samma som subluxation? D.S

  1. Jag ska hålla ögonen öppna efter kjolar för män och tipsa dig om jag ser något häftigt! 🙂 Jag tror, eller har fått förklarat för mig i alla fall, att en subluxation är när leden liksom glider runt och ut litegrann men inte rikitigt som den gör den när den går ur led helt. Men det har också hänt då och då, och det innebär att det blir lättare för den att subluxera efter varje gång den går ur helt ur led. Men jag är inte säker!

   1. Hahaha….. Jag bugar och bockar för ditt förslag. Vem vet, det kanske finns något som matchar mina ben och höfter, 😀 Har hört en del tjejer som tycker det är snyggt med kjol på en man. Fast det gäller nog att ha rejält schyssta ben.

    Tack även för anatomilektionen. Det ligger nog något i det du beskrev då det heter sub….

    1. Så länge man bär upp det man har på sig med stolthet är man snygg i allt! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: