Ungjävel knuffade mig

Fy fan vilken dag det var i går, på det stora hela. När jag var på väg hem från Södersjukhuset var jag tvungen att ta tunnelbanan (på grund av de ytterst få och sinande färdtjänstresorna). Det var mycket folk vid spärrarna vid Skanstull, och jag var uppenbart besvärad och i smärta med kryckor och väl synliga ortoser. När jag gick igenom spärren kom det en riktig white trash-unge i 15-16-årsåldern och knuffade till mig för att gå förbi och planka.

Jag skiter fullständigt i om någon plankar, men om de rör mig, då jävlar. Och hon knuffade mig. Det gjorde så satans ont, så min första reaktion var självfallet att fälla henne med en krycka. Hon snubblade bara lite, men ropade:

Meh vaffan, ärru CP ellehh?!

Kryckor

Jag bara blängde på henne och sa åt henne att sluta projicera sina egna problem på andra, och sa att hon betedde sig som ett ouppfostrat barn. Vet inte om hon hörde allt, för hon var så upptagen med att försöka vara snygg samtidigt som hon försökte få det att verka som om hon inte hade gjort något fel. Tyvärr såg hon ut som ett riktigt white trash-luder, sminkad som en dragqueen och med alldeles för tajta byxor på en svällande röv, så hon misslyckades kapitalt med att se snygg ut.

Det kom fram ett par andra resenärer till mig efteråt och sa ”Det gjorde du bra”, men jag ska inte behöva göra det alls. Vad är det för jävla människor som uppfostrar sina ungar till att tycka att det är okej att knuffa folk som är sjuka eller har ont? Hade jag ramlat hade jag åkt direkt tillbaka till sjukhuset, och hade någon hjälpt mig direkt att stoppa idioten hade jag polisanmält ungjäveln för misshandel. Fy fan, ta ett snack om sånt här med era ungar. Jag antar att de flesta vuxna utgår ifrån att man inte gör så (även om det finns vuxna idioter också), så de kanske inte tror att man behöver prata om det. Men tydligen behövs det.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/ungjavel-knuffade-mig/

2 kommentarer

  1. Bra rutet. Men vad spelar det för roll när deras föräldrar är av samma skrot? Jag har mer än en gång talat om för nosiga ungar var skåpet ska stå samtidigt som deras föräldrar stått bredvid och gjort precis ingenting för att lära spolingarna hur man uppför sig.
    En gång lyfte jag ner två skitungar som stod på ett bord på ett kafé. Vad gjorde morsan? Hon stod en bit bort, log och tyckte ungarna var kreativa. Jösses……

    Den där bilden påminner mig om slutet på 90-talet när småfeta 20-åringar sprang om kring med joggingbyxor, piercad navel och rosa top med texten Porn star i silverfärg. Snacka om att se för jävliga ut. White trash är korrekt benämning.

    1. Nä, om föräldrarna är likadana är det ingen idé. Men ibland tror jag att de tar för givet att ungarna fattar hur man ska bete sig, trots att de inte har en jävla aning.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: