Uselt.

Det är uselt nu. Uselt! Hos veterinären i morse konstaterade de att nästan alla klor – på alla tassar – höll på att bli infekterade och de började blöda när de vickade lite på dem! Det kanske inte alls var ett klobrott till att börja med, utan en infektion av något slag som orsakade den sneda klon som opererades bort. De tyckte att det var märkligt att ingen av medicinkurerna hade tagit bort infektionen, eftersom de skulle hjälpa mot de bakterier som hade hittats. Men icke.

Han blir bara sämre. I går kväll var det riktigt uselt, han hade feber, och jag satt med honom och grät. Virade in honom i en kall och fuktig liten rosa filt och kliade honom på favoritstället bakom öronen. På morgonen i dag var han mycket piggare, och kom upp i sängen. Betedde sig som vanligt exemplariskt hos veterinären, och självklart behöll de honom. De frågade till och med om vi ville fortsätta behandla honom eller låta honom somna in, så illa är det.

Sjuk katt. Allt är uselt.

Det enda positiva var att han hade gått upp i vikt. Hela 40 gram… De skulle konsultera med en kirurg vad som skulle kunna göras åt tån som är förstörd av ärrvävnad och infektion, och om det går att göra något åt själva infektionen. De sa att amputation var ett alternativ, om de kan lösa situationen med alla andra klor. Jag är ledsen, det här är skit. Jag gråter. Min älskade, underbara luddskalle. Väntar på samtal. Hoppas på det bästa men fruktar det värsta…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/uselt/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanaugusti 5, 2014 kl. 18:18
  • Svara

  Men kära nån!!! Ni skulle ha åkt till mitt förra jobb, på Ultuna. Där är de fantastiskt duktiga!

  Stor kram och många tankar och hållna tummar!!!

  1. Tack! Väntar fortfarande på besked…

  • Jennyaugusti 5, 2014 kl. 22:22
  • Svara

  Hoppas verkligen att allt ordnar sig! Stackars er och missen! <3

  1. Tack snälla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.