Varmt i lägenheten

Det är jävligt varmt i lägenheten. I förrgår morse när jag klev in i bastun var det 32 grader – inte ett fönster har varit öppet den senaste veckan, och jag har stora fönster i söderläge. Men jag tycker ändå att det är ganska skönt. Behöver inte ha så jävla mycket kläder på mig. Och för en gångs skull behöver jag inte sova med raggsockor. Det gör jag året runt annars, eftersom mina fötter är nästan tio grader kallare än hos någon som är frisk (24 jämfört med 34). Jag har aldrig haft fotsvett i hela mitt liv.

Självklart är det skönt att vädra lite, så länge jag inte sitter i drag. Inte skönt, särskilt inte när jag har kronisk nackspärr. Jag är ju mest stilla när jag är hemma, och då måste det vara varmt runt omkring mig för att jag inte ska frysa. Hellre 30 grader än 20, helt klart. Jag tycker inte om att behöva ha tre tröjor och ett halvt jävla lamm på mig varje dag på vintern.

Får, lamm

Den enda nackdelen med den härliga värmen är att det blir väldigt obekvämt med korsetterna. På nätterna är det inga problem, men jag använder dem inte på dagarna när det är så här. Jag har ju inte heller samma muskelsmärta när jag inte spänner mig för att jag är kall, så jag är lycklig så länge värmen håller i sig. Det går faktiskt att ta en kall dusch om det blir för varmt. Och nu har det blivit betydligt svalare, så jag kanske kör med tunna strumpor i natt…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/varmt-lagenheten/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.