Veckans minus, vecka 33

Varje vecka delar jag ut veckans minus här på bloggen, till något otrevligt eller tråkigt som har hänt under veckan, eller något jag verkligen ogillar. Jag är ju bra på att klaga på så mycket skit, så varför inte utse det värsta varje vecka? Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som varit riktigt dåligt under veckan.

Den här veckan går veckans minus till något som verkar vara lika dåligt och framför allt svindyrt, vart man än är i världen. Fika på flygplatser. När jag reste till Norrland tidigare i veckan åkte jag taxi till Centralen och Arlanda express därifrån (varför Färdtjänst inte godtar en direkt resa är ett mysterium som får ett litet veckans minus i sig), och då måste man vara ute i väldigt god tid. Så vad gör man på Arlanda om man har tid över att vänta? Jo, man tar en fika.

Det är helt sjukt vilka priser de har. Vill man lyxa till det med en räkmacka och en kaffe får man punga ut med nästan tvåhundra spänn, men nöjer man sig med kaffet kostar det ”bara” drygt 30 kronor. Och det verkar inte spela någon roll på vilken flygplats man är, oavsett var i världen den ligger. Smakar det (illa, för det gör det oftast) så kostar det. Veckans minus till att det är så sjukt dyrt att ta en simpel kopp kaffe på flygplatser. Eller vad sägs om en ask Läkerol för 25 spänn?

Stor kaffe

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/veckans-minus-vecka-33/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.