Det ryktas om date i kväll…

Det ryktas eventuellt om att jag ska få gå på date i dag, eller i kväll. Fast det är inte riktigt en riktig date, det är mer en ”Vi ska bowla med jobbet snart och jag måste öva”-dejt. Älskaren R, alltså, för jag jobbar ju inte. Jag har visserligen pratat om att gå och bowla i evigheter, och dessutom har jag flera gånger hintat att jag skulle vilja gå på date.

Det kanske inte blir så himla välplanerat och romantiskt, men det gör inget. Jag vill bara komma ut och göra något roligt, och om han använder tillfället för att öva så att han kan kål kollegorna så gör väl inte det någonting. Mig klår han i alla fall inte, det är helt säkert. Jag har nämligen typ en miljard i handikapp.

Bowling. Tecknad bild på bowling, käglor och klot. Date.

Med ryggskott, diskbråck, nackspärr och en högeraxel som går ur led bara jag borstar tänderna eller fixar håret så måste jag ju få någon slags poängbonus bara av att lyckas slänga iväg det där jävla klotet. Minst. Sen vore det självklart trevligt att äta ute någonstans om vi ändå ska på date, men utbudet är en aning klent här. Vi är nämligen inte i stan, utan på lantstället. Jag vet förresten inte ens om han har hittat en bowlinghall och om det i så fall finns tid, så det här kan gå hur som helst. I värsta fall får vi väl ha en date på bryggan. Brrr.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/det-ryktas-om-date-kvall/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.