Feelgood och axelortoped

Jag skulle fått något slags besked om min högra axel behövs repareras eller stödjas via telefon i går, men ortopeden som var specialist på axlar var sjuk och kommer inte tillbaka förrän på måndag. Det var nästan en månad sedan jag träffade honom, och då skrev han en remiss för röntgen. Det gjorde jag en vecka senare, och så skulle det dröja ett par veckor innan jag fick besked, men det har jag alltså inte fått än. Nästa vecka jag jag sex vårdbesök inplanerade, så jag hoppas att jag är tillgänglig när han ringer. Men i går var jag äntligen hos Dr. Feelgood igen för behandling.

Han testade nån slags elbehandling som skulle värma upp och främja cellförnyelsen ett par-tre centimeter in i kroppen, runt området där jag har haft och har flest diskbråck. Kände inte ett dugg, men tydligen vibrerade den som sjutton. Ett visst känselbortfall efter operationerna är nog det minsta man kan säga om den saken. Det blev varmt och skönt i alla fall, men vad som händer där inne har jag ingen aning om.

Arga Klara rygg med tejp på operationssår

Sen behandlade han ryggraden och höften manuellt, som vanligt. Var jävligt krokig. Att höften inte kan hålla sig på rätt plats mer än ett par dagar åt gången är väldigt tärande i längden. Avslutade med massage av assistenten, på den axel som jävlas mest. Den hoppade fram och tillbaka, men musklerna blev glada. Bokade in en ny tid med herr Feelgood om några dagar, och kan härmed meddela att jag är helt otillgänglig för lek nästa vecka, förutom möjligtvis på söndag. Sex olika vårdbesök hos olika vårdgivare på en vecka är lite mycket…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/feelgood-och-axelortoped/

2 kommentarer

  • Jörgen Ekströmseptember 21, 2014 kl. 16:09
  • Svara

  Jag ville bara säga att jag tycker du är: ursäkta språket – j-vligt uppfriskande att läsa!

  Mvh,

  Jörgen

   • Klaraseptember 21, 2014 kl. 16:28
    Författare
   • Svara

   Tack så mycket! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.