Flugor invaderar

I går var det värsta invasionen av flugor i sommarstugan. Inte såna där små vanliga husflugor, utan den lite större, metallicgröna varianten. När jag kom dit på eftermiddagen efter att ha varit ute på stan en stund, var det säkert tio i köket, tio till i sovrummet och så några i fönstren i vardagsrummet. Jag lät den vara en stund medan jag vilade, men de var sjukt irriterande.

Framemot kvällen blev de jävligt slöa. Då åkte flugsmällan fram, och på en timme hade jag dödat tjugo stycken flugor. Några hade dött av sig själva och låg lite här och var på golvet och på fönsterbrädorna, och så hade katten jagat ihjäl några. Det måste ha varit sista rycket för dem, att de tog sig in för att dö eller nåt. För det gjorde de, när jag gick och lade mig var det inte en enda levande kvar.

Fluga. Sista veckan på jobbet? Flugor invaderar sommarstugan.

Flugsmällor är bra, men de är inte lika bra som min insektslampa. Den har kål på allt som flyger in (som inte är större än en geting) och samlar dessutom upp liken. I morse var det faktiskt inte några flugor någonstans, så nåt var det som hände i går. Jag är bara glad att slippa dem när jag ska sova. Bzzzz. Bzzzzzzzzz. Pang!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/flugor-invaderar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.