Hörlurar upphittade!

Jag har ju lyckats med bedriften att tappa bort två par hörlurar med handsfree till telefonen under sommaren. De går hett, och jag har väldigt svårt att prata i telefon utan handsfree – dels för att det är knepigt att hålla i telefonen, och dels för att armbågen flippar ur. Men allt som oftast använder jag dem för att lyssna på musik om jag måste ta mig mellan A och B, eller om jag väntar någonstans.

Men nu har jag minsann hittat ett par! Det var inte mina favoriter med trasselfri sladd, utan de vanliga som följde med telefonen på köpet. Jag misstänker tyvärr att de trasselfria följde med en trasig ryggsäck till återvinningen. Sen fick jag ju ett par hörlurar av E när jag var i Norrland för ett par veckor sedan, för han hade ett par extra. Och de var mycket bättre än de som följde med som standard, men nu har jag i alla fall ett par i reserv. Det verkar ju behövas.

Hörlurar till iPhone, musik

Så var låg de då? Jo, i badrumsskåpet. Ehh… Jag brukar inte lyssna på musik i badrummet, och är jag hemma kör jag genom vanliga högtalare i stället. Har faktiskt ingen aning om hur eller när de hamnade där, men jag skulle tro att jag städade ur handväskan någon gång på väg hem från lantstället, och la dem där tillsammans med linsgrejer och sånt. Och inte fasen har jag letat efter dem bland halsband och tandborstar.

Det påminner mig om att jag ska göra en badrumsskåp-selfie snart också – på torsdag eller fredag skulle jag tro att det blir. Ska bara komma ihåg att göra det också. Någon som har bra tips på var jag ska lägga mina hörlurar nästa gång, så att jag inte tappar bort dem…?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/horlurar-upphittade/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • mariaseptember 2, 2014 kl. 17:57
  • Svara

  Lägg dom i hallen nånstans kanske? Själv har jag mina på hatthyllan. Jo jag har också hittat mina på konstigt ställe.. Kylskåpet.. FRÅGA INTE ;).

  1. Haha! Jag har inga bra krokar eller hyllor i hallen, men jag kanske får fixa en. Du måste lyssna på nåt coolt då… 🙂

  • Petterseptember 2, 2014 kl. 20:18
  • Svara

  Har upplevt något liknande. En dag hittade jag inte min lurar. De började visserligen bli lite slitna men funkade. Letade överallt men fick till slut ge mig och skaffa nya.
  Snacka om att bli förvånad då jag några år senare hittade dom i fickan på en munkjacka i garderoben. Samtidigt fick jag flipp för inte kan väl tiden gå så fort att jag inte använt plagget i fråga på hela den tiden? 😀

  1. Haha, år! Nej, det måste ha varit något fel på tiden. Inte kan man väl spara kläder så länge. 😉

    • Petterseptember 2, 2014 kl. 20:40
    • Svara

    Klart det var något fel på tiden. Hur förklarar jag annars midjekorta kavajer, kinaskor, och annat från 80-talet som fanns i garderoben mörker. Undrar bara varför den där klänning fanns där? 😀

    1. Hahaha! Det mesta inom mode kommer ju tillbaka någon gång, men midjekorta kavajer har aldrig varit snyggt! :mrgreen:

  • Petterseptember 2, 2014 kl. 20:54
  • Svara

  Sant. Modet, (klädstiler alltså), brukar återkomma med 20 års mellanrum. Kanske med lite annat snitt men visst fan känenr jag igen grejer från förr i dagens mode. 😀

  P.S Jag skarvade lite om innehållet i garderoben. Har aldrig ägt midjekort kavaj. Så jävla fult även när det begav sig. D.S

  1. Puh, det var en lättnad att höra!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.