Kan det vara över snart?

Fy fan vad skönt att den här veckan är över! Det har varit en av de värre på mycket länge, och jag har varit helt sjukt trött. Sex vårdbesök på fem dagar. Nästa vecka är det “bara” tre, men alla de är bra och sådana jag ser fram emot. Behandling hos Dr. Feelgood, massage hos hans assistent och så mitt första träningspass i varmvattenbassäng.

Jag filar lite på mitt överklagande varje kväll, och det börjar bli någorlunda färdigt. Det ska bli så skönt när det är över! Ändrar lite här och var då och då, läser igenom det på nytt, undrar om allting verkligen är nödvändigt, kollar att bilagorna är rätt numrerade och märkta i texten, byter plats på saker, och googlar kring det där med att ens få ett prövningstillstånd. Tänk om jag inte ens får det, vilket jävla nederlag. Vad fasen gör jag då? Väntar ett halvår och söker igen? Jag har ju betydligt större besvär och hjälpbehov nu än när jag ansökte för elva månader sedan. Tar de med det i sitt beaktande? Om de tar upp fallet, alltså…

Papper, ansökan, intyg, överklagande

Jag är ledsen om det är skittråkigt att läsa om allt det här så ofta, men det är vad som fyller mitt liv just nu – hela mitt liv. Snart är det över, och övergår då till en lång väntan i stället. I dag ska jag i alla fall ut på stan med R, det är tydligen Gröna Lund som gäller. Abonnerat, verkar det som. Känns lite för sent på säsongen och ganska kallt, och jag kan nog inte åka så många saker i alla fall, men det blir skönt att komma ut och göra något. I värsta fall får han väl parkera mig på Tyrol med en drink. Fritt fall borde funka, allt som är ryckigt eller vänder fort hoppar jag över. Men livet får gärna vända till det bättre fort.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/kan-det-vara-snart/

2 kommentarer

 1. Det är inte alls skittråkigt, men jag fattar inte hur du orkar. Du är ju faktiskt inte frisk.

  Var rädd om dig! Jag önskar att jag kunde hjälpa dig på nåt sätt, men jag vet inte hur. Hör av dig om du kommer på nåt.

  Kram!

   • Klaraseptember 28, 2014 kl. 18:12
    Författare
   • Svara

   Tack, det är så gott som klart, jag inväntar bara intyg som jag ska försöka inkorporera i texten. Sen lämnar jag över allt och försöker att inte tänka på det. 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.