Klipptid och vila

Ack och ve, jag måste verkligen klippa mig! Tonade håret i går bara för att dölja hur oklippt jag faktiskt är, men jag måste verkligen boka en klipptid och gå och få det fixat på torsdag när jag är i stan. Ska till läkaren på förmiddagen, så jag skulle kunna göra det på väg hem. Sen på kvällen ska jag ut och svira på en förhandsvisning av någon film, och jag avskyr att gå runt med ”sommarhår” som inte är en riktig frisyr. Det är inte snyggt.

Klippning hos frisör

Så får det nog bli. Eller om jag skulle klippa mig innan läkartiden, så att jag får mer tid att vila efteråt, det kanske vore bättre. I dag har jag i alla fall ingenting inplanerat, och inte heller i morgon. Ska plocka i ordning saker och ting som ska flytta hem till helgen, men det är ingenting som är bråttom att få hem. Det skulle väl vara rullstolen i så fall, men i övrigt har jag allt jag behöver både hemma i stan och i sommarstugan.

Det har varit härligt väder ett par dagar, men jag har inte mått så bra att på grund av medicinbyte, så jag har inte varit ute så mycket. Har varit tvungen att ta en tupplur eller två varje dag. Inte för att det gör något, jag behöver vila. Allt med överklagan och diverse eventuella uppkommande operationer känns så himla jobbigt, och jag blir trött bara av vetskapen av att jag måste sammanställa allt igen. I dag måste jag i alla fall ringa ortopeden angående röntgenbilderna av mina axlar och armbågar. Och boka en klipptid. Puh!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/klipptid-och-vila/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.