Läkarbesök, intervju, film…

Det är lite mycket just nu. Jag var tvungen att åka hem i morse i stället, en dag tidigare än vad jag hade tänkt, bara för att orka med allt och hinna vila mellan varven. Eftersom jag åkte hem i dag i stället hinner jag få en rejäl sovmorgon i morgon bitti, och det kommer jag att behöva. Först har jag ett läkarbesök hos Dr. Feelgood på förmiddagen, och sedan ska jag gå på en intervju hela eftermiddagen. Jag hinner inte med någon vila däremellan, men jag antar att det blir en del snack om min överklagan och inte bara behandling hos den gode doktorn. På gott och ont, jag har ont, men vi måste hinna prata.

Sedan direkt efter min intervju ska jag iväg på förhandsvisning av “The Maze Runner“, någon actionfilm av en regissör jag aldrig hört talas om, med skådespelare jag aldrig heller har hört talas om. Jag har inga höga förhoppningar på filmen, men det var så länge sedan jag var på bio att jag tänkte att det är lika bra att gå – jag blev ju inbjuden till en förhandsvisning och har därmed definitivt råd med det. Dessutom är det kul att komma ut och se lite folk, särskilt när jag har älskaren R med mig och inte behöver vara orolig om något händer.

Bioprojektor

Det är först i morgon. Eftersom klockan ringde någon gång runt halvsex i morse så tänker jag ta minst en tupplur i dag, och så måste jag gå och hämta ut ett paket med lite kläder jag har beställt. Håret blev klippt i går, för “svärmor” och jag tog en sväng till stan när det helt plötsligt blev lite mer än vanligt för mig att göra. Och så ska jag ringa ortopeden igen, för det var självklart slut på telefontiden när jag ringde i går. Det där med att vara pensionär är hektiskt.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/lakarbesok-intervju-film/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.