Lek i Sydafrika

I går var syrran här med sin dotter. Det var en efterlängtad och efterfrågad playdate, och vi har inte setts på ganska många veckor. Som vanligt så började vi med att gömma kattgodis på diverse ställen i hela lägenheten, men tyvärr funkade det inte lika bra som när min grå luddskalle levde. Han dog ju för en dryg månad sedan. Min svarta lilla vän Bacon är inte så sällskaplig med andra än mig, så han höll sig undan. Sedan åkte vi till Sydafrika. I min säng.

Vi har varit i Sydafrika flera gånger när vi har lekt, och tydligen lever det flera sorters mer eller mindre konstiga djur där. Vi hade skola (fortfarande i sängen) där jag fick lära mig om de olika djuren, och jag kan nu meddela att det finns en bacill som skjuter lök på inbrottstjuvar. Sedan ritade vi lite och såg till att det fanns människor där också. Så här ser det tydligen ut i Sydafrika, för er som inte varit där.

Gosedjur. Så här ser det tydligen ut i Sydafrika.

Vi lagade mat ihop och åt mina pepparkaksmuffins. Slängde ihop en ny omgång innan de kom, och de var verkligen uppskattade. Det hörde man av det spontana ”Åhh, mmmm!!!” som utbrasts då och då. Skickade med de som blev över, för jag tror att hon hade större njutning av dem än jag. Och jag kan göra nya när som helst. Efter de åkt orkade jag inte öppna käften något mer än att svära över valresultatet då och då. Jag tror fan i mig att jag måste skriva något om det sen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/lek-sydafrika/

2 kommentarer

  • Farsanseptember 15, 2014 kl. 19:18
  • Svara

  Svär lite åt mig också.

   • Klaraseptember 15, 2014 kl. 19:42
    Författare
   • Svara

   Ok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.