Massage och intervju

I går var en bra dag! Började morgonen med att åka till Dr. Feelgood för behandling, och där fick jag fina nyheter. Han hade en praktikant. Hon ska ge mig massage åtminstone en gång i veckan, och förutom lite av den gode doktorns vanliga behandling fick jag det redan i går. Hon var från Spanien och hade aldrig hört talas om EDS, men hon skulle få lov att lära sig.

Jag ska dit och få massage igen redan på måndag, och så vanlig behandling på fredag om en vecka. Min slav hade också en slav, etc. Det är fantastiskt, jag är så tacksam. Massage kostar 500 spänn annars, och jag har inte råd varje vecka. Sen åkte jag hem och spenderade eftermiddagen med att bli intervjuad angående ett brev jag skrev för 20 år sedan – det blir några sidor i det i en av de största tidningarna om några veckor. Ska hålla er uppdaterade när det närmar sig, så ni vet vilken tidning ni ska köpa och när. Det handlar om en tonårings drömmar och framtidstro, och hur livet blev som ”sjuk” i stället.

Arga Klara på omslaget av Vogue. Intervju och massage på schemat i dag.

Kvällen avslutades på förhandsvisning av en film, men det får ni höra mer om sen. Jag ska iväg till ortopedteknikerna på Södersjukhuset och prova ut ortoser för armbågarna, äntligen. Sisådär 10 år efter jag bad om hjälp med sånt för första gången, men bättre sent än aldrig. Det känns inte särskilt värdigt de gånger jag varit tvungen att tejpa fast en träslev runt armen för att jag inte ska böja armarna när jag sover, men det verkar inte vår finfina vårdapparat ha fattat. Adios.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/massage-och-intervju/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.