Orkar inte med allt…

Ack, vad trött jag var i går! Det blev verkligen alldeles på tok för mycket i torsdags, när jag var uppbokad i stort sett hela dagen. Ingen av sakerna i sig var ju särskilt jobbiga, men betänk att jag blir helt utmattad bara av att prata ibland. Jag orkar inte mycket. Behandling och massage brukar däcka mig rätt bra också, men jag mulade i mig ett gäng piller och fortsatte som en duracellkanin.

Efter filmen var jag verkligen tvärslut. Det var bara att åka direkt hem och inte öppna käften nåt mer, det gick verkligen inte. Jag har sovit på tok för lite på sistone också, men jag ska försöka ta igen lite i helgen. Det var tänkt att vi skulle flytta hem allt vårt pick och pack från lantstället i morgon (i mitt fall en väska med kläder och en bur med en katt i), så R kommer att ha fullt upp med packade, sorterande och stuvande där.

Packning, väska

Jag valde att inte följa med honom ner i helgen på grund av diverse konflikter som pågår där nu. Jag orkar inte vara i närheten när folk är sura eller irriterade på något, vilket nu är fallet. Jag vill inte lägga mig i och jag vill inte hamna mittemellan något, så mina helgplaner blev lite förstörda. Jag hoppas ändå att han lyckas fånga in min älskade katt och flytta hem honom i morgon, och så får jag flytta hem mina kläder någon helg framöver när vi är där i stället. Synd på en fin helg, men jag vill bara ha det lugnt och skönt runt mig, och det går inte när R är på dåligt humör.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/orkar-inte-med-allt/

2 kommentarer

    • Tatiana on september 6, 2014 at 11:05
    • Svara

    Känns igen med snubbar som är sura och vresiga. Vi får byta erfarenheter .
    Kram

    1. Det måste vi göra! Kram!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.