På schemat i dag: Husläkaren och massage

Den här veckan kommer att gå så jäkla fort. Det värsta är ju redan överstökat, den långa dagen med både behandling och långt ortopedbesök i måndags, och nu blir det lättare resten av veckan. I dag ska jag till husläkaren för att få lite mer medicin och försöka ta upp åtminstone ett eller två av alla mina ärenden. Någon remiss och lite provtagning skulle faktiskt inte skada. Har runt 15 saker på min lista som behöver åtgärder eller åtminstone kontroller, så det blir till att boka en ny tid på en gång efter besöket är avslutat.

Vårdcentralen ligger på gångavstånd hemifrån som till och med jag klarar av, och jag hinner med en halvtimmes vila hemma innan det är dags att åka iväg på massage hos Dr. Feelgoods assistent. Frågan är om det är värt att faktiskt gå de där 300 metrarna extra hem, eller om jag ska åka direkt dit och sitta där och vänta. På den nivån är det, ibland kan 300 meter förstöra en hel dag. Tiden går rätt fort när jag sitter och väntar ändå, brukar skriva eller läsa, och det kan jag göra var som helst.

Behandling och massage. Huvudmassage. Nackspärr och ont i axeln. Mot husläkaren, sedam massage!

I morgon är visit hos handspecialisten på sjukhuset som gäller, och det var länge sedan vi sågs. Handskenan har fungerat riktigt bra, så det finns inget behov av att ändra den. Möjligen att göra en till för andra handen också. Men det är några saker jag ska ta upp när jag är där ändå, som det där lilla dilemmat att jag inte kan köra min rullstol själv. Bland annat. De har ett helt team med arbetsterapeuter som är specialiserade på olika saker, och jag har hört att någon som jobbar där känner till EDS mer än de andra. Nåväl, det är i morgon. Mot dagens hinder: husläkaren.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/pa-schemat-dag-huslakaren-och-massage/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.