Papper och porto

Älskaren R kom hem med en ny skrivare efter jobbet, och installerade alla drivrutiner och fixade med toner och allt sånt, så i går körde jag för fullt. Det blev lite trial and error innan jag fick till alla inställningar, men det blev nog ganska bra till slut. Skulle bara komma på hur jag fick bort länkarna på det jag skrev ut, för de hamnade i sidfoten, och vilket datum jag skrev ut det. Den kan skriva ut dubbelsidigt, så jag kommer kanske kommer att spara lite porto på det.

Men antagligen inte, eftersom det är en sådan jättlunta som ska skickas in så är det inte säkert att den ryms i ett vanligt kuvert. Förra gången blev det billigare att köpa ett sånt där grönt vadderat kuvert som är färdigfrankerat upp till två kilo, än att köpa ett vanligt vadderat kuvert och frimärken, trots att det inte vägde mer än ett halvkilo. ”Inte mer”, men ett halvt kilo tunna skrivarpapper, det är en jävla massa papper. Och porto är billigare i bulk, tydligen.

Nåväl. Snart har jag koll på alla bilagor, och jag har kommit så långt att jag håller på att inkorporera rätt bilagor i respektive stycke i texten, och källhänvisningar för varje bilaga i slutet. Jag tänker ta paus från det i helgen, och måndag till torsdag nästa vecka har jag ju sex stycken vårdbesök inbokade, så då går det nog knappt att prata med mig. Måste göra så gott som klart nästa helg, så att det är redo att skickas. J

ag har inte fått några intyg alls ännu (jag kanske lyckas få ett), men jag har i alla fall fått ett av bevisen Förvaltningsrätten efterfrågade från mina journalanteckningar. Det kommer säkert att skita sig, och alla hundratals timmar kommer att ha varit i onödan – men jag har inget val. Jag måste ta ansvar för mitt liv och stå upp för mig själv när jag blir felbehandlad av myndigheterna.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/papper-och-porto/

2 kommentarer

  • Jennyseptember 20, 2014 kl. 18:03
  • Svara

  Det är förjävligt att du måste ägna tiden till att överklaga, man kan ju tycka att ditt ärende är solklart. Samtidigt måste jag berömma dig för den där överklagan verkar bli oerhört välarbetad. Lycka till!

   • Klaraseptember 20, 2014 kl. 18:18
    Författare
   • Svara

   Tack Jenny! Även om det känns ganska hopplöst så måste jag ju göra det så gott jag kan, det är ju ändå mitt liv och min framtid som står på spel. Så om jag förlorar igen kan jag i alla fall känna att jag har gjort allt som var i min makt! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.