Ulriksdal och shopping

Det blev en heldag med bästa M i dag! Jag gick upp ganska tidigt och satte igång ett långkok till lunch. Vid tolvtiden kom M hem till mig, vi snackade och åt lunch. Tryckte i oss varsin överbliven muffins till efterrätt, och sen åkte vi iväg. Han hade tagit bilen hem till mig för att underlätta för mig när vi skulle ut, så vi började med att åka ut till Ulriksdal.

Vi tog en promenad runt slottsparken, och stötte på tre brudpar och mängder med finklädda gäster. Det var trevligt, Ulriksdal är mysigt och det var en perfekt dag – 20 grader och sol. Sen åkte vi till Täby centrum, det var skitstort. Har inte varit där på säkert tio år, och det hade blivit betydligt större. Köpte lite strumpor, trosor och ett par BH:ar på H&M. Hade till min lycka presentkort på 370 kronor kvar från en undersökning jag gjorde på nätet och från min födelsedag, och det räckte precis.

Underkläder från H&M; trosor, strumpor, BH. Promenad i Ulriksdal och shopping i Täby Centrum

Gick vilse hela tiden och hade ingen aning om var jag befann mig. Det var tur att jag hade M med mig, annars hade jag nog varit kvar där än. Det var helt uselt skyltat, och informationstavlorna sa ingenting om man inte var kartexpert. Det fanns säkert många bra affärer, men det var så svårnavigerat att det inte var trevligt alls. Fikade på något ställe, Organic-nånting, med uselt fikabröd och bränt kaffe. Åker nog inte tillbaka dit om jag inte måste. Har i alla fall haft en bra dag med bästa M, det var alldeles för länge sedan.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/ulriksdal-och-shopping/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.