Uteblivet besök och muffins

Mitt besök hos Dr. Feelgood blev inställt i dag, så jag lullade runt i morgonrock ända till klockan var tre. Sen gjorde jag ett ryck och duschade, klädde på mig och tömde diskmaskinen. Sen gick jag och lade mig en stund, för då var jag helt slut. I går kväll bakade jag förresten mina eminenta pepparkaksmuffins, så jag åt ett par såna också. Min katt älskar dem, han slickar papperet tills det nästan går hål i det.

Pepparkaksmuffins. Uteblivet besök - inga muffins.

Hade gjort i ordning en påse med muffins att ta med till mitt besök, men jag tror inte att de kommer att klara sig ända till måndag när jag ska dit igen på massage. Fick en ny behandlingstid på onsdag i stället, så det blir ingen lång väntan. Men det blir utan muffins då, om jag inte orkar baka nya. Det vore ju fint att ha med sig något någon gång i alla fall, när jag inte har råd med något annat.

Älskaren R skickade ett sms tidigare och antydde att han ville hitta på något i kväll, så vi får se vad det blir av det, om något. I morgon ska jag träffa bästa M, äntligen. Det var evigheter sedan. Och på söndag eftermiddag kommer syrran och hennes dotter hit en stund, så det är full rulle varenda dag framöver. Och så måste jag forska och fortsätta med min överklagan. Konstigt nog går det väldigt trögt på dagarna, men från niotiden på kvällen går det bra ett par timmar. Nåja, får väl nattuggla tills det är klart, för det är viktigt. Väldigt viktigt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/uteblivet-besok-och-muffins/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.