Vinst i bowling och middag!

Det blev en date i går! Det var ganska osäkert om det skulle bli något, för tanken var bowling och middag men älskaren R hade inte bokat något i förväg. Han ringde sporthallen någon timme innan, och som tur var fanns det tid. Bokade en timme, och det var i allra mesta laget för min del. Efter typ fyra kast haltade jag som en åsna, och i dag kan jag inte gå, det var roligt. Dessutom är jag tydligen jävligt bra på bowling, för jag vann. Spelade tre serier och jag spöade skiten ur honom. Men det vägrar han erkänna.

Jag var tvungen att använda det lättaste klotet som fingrarna fick plats i, men det var ändå så små hål att fingrarna mer eller mindre fastnade. Kunde knappt böja mig, än mindre skruva något klot, men det var kul. Eftersom vi inte var hemma i stan, utan i metropolen Nyköping, så kollade vi upp innan var vi skulle äta. Öppnar klockan 18, välkomna, blabla. Perfekt. När vi kom dit tio över sex var det så igenbommat det kan bli, utan lapp eller något alls. Ingen i lokalen. Jävla skit. De hade helt enkelt slagit igen portarna ända fram till nästa sommar – trots att det fortfarande vara uteserveringsväder och mycket folk i hamnen! Och vilka överpriser måste man inte ta för att ha råd att bara ha öppet 4 månader om året…?

Arga Klara bowlar. Bowling.

Hittade en liten loppis och köpte tre filmer för 20 spänn, sen snurrade runt i stan ett par varv innan vi hittade något som såg okej ut. Det var inte okej, om man inte vill betala 200 spänn för rökt morotskräm och konstiga emulsioner till en bit lammhals. Helt plötsligt hade vi alltså ingenstans att äta! Det enda som var öppet i stan förutom pizzerior och kebebhak var O’Learys.

Jag kan faktiskt inte rekommendera någon att äta ute i Nyköping. Förra året var vi på ett tapas-ställe som serverade friterade ostpinnar direkt från frysen, och i somras åt vi på det asiatiska stället och fick hår i maten. I går kväll beställde jag en medium biff, och fick en helt genomstekt sådan med sladdriga pommes. Det godaste på tallriken var en bit majskolv. Allt som allt – en ganska misslyckad date, men jag vann i bowling. Det var grymt. Nu är jag sängliggande.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/vinst-bowling-och-middag/

2 kommentarer

  • Farsanseptember 21, 2014 kl. 23:30
  • Svara

  Med 300 i handikapp är det svårt att inte vinna.

   • Klaraseptember 22, 2014 kl. 08:46
    Författare
   • Svara

   Jag hade vunnit även om jag bara hade 60 i handikapp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.