Blomma i håret

Jag köpte ett par små fina hårspännen när jag och R var ute och panikköpte en baddräkt och lite kläder till honom. Jag använder ju aldrig hårspännen för att hålla undan håret, utan enbart för utsmyckning. Oftast i form av en blomma, som den här! Bortse från min röda näsa och de där lila ringarna under ögonen som jag försökte dölja med starkt ljus…

Arga Klara med blomma i håret

Jag tycker att de är superfina, det var ett tvåpack röda nejlikor (av tyg såklart) för 20 spänn, och jag tycker att det är riktigt snyggt med en blomma i håret. Oavsett längd på hårsvallet. Jag har en vit blomma som jag använder ibland också, men de här röda kommer jag förmodligen använda oftare. Det är snyggt med en liten färgklick här och var, särskilt på vintern. I fredags när jag gick på stan med blomman i håret och en röd scarf var det tre personer som stannade mig och sa att det var fint – det har aldrig hänt förut!

Men det råder delade meningar här hemma om huruvida det är snyggt med en blomma i håret. Det är alltså R som inte är så förtjust i det, för han tycker inte att det tillför något. Jag misstänker att han nästan tycker att det är lite löjligt, men det skiter jag högaktningsfullt i. Om en liten röd tygblomma i håret får mig att känna mig en aning mer piffig och färgrik så får han skämmas hur mycket han vill när han går bredvid mig.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/blomma-haret/

2 kommentarer

    • Anna on oktober 4, 2014 at 19:41
    • Svara

    Du är söt, han är töntig.

    1. \o/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.