Cymbalta – två veckor senare

Två veckor med Cymbalta har gått. Jag sover inte fullt lika mycket, men jag är fortfarande oerhört trött – framför allt på förmiddagen och runt lunch. Jag har knappt någon aptit, och har gått ner tre kilo. Det är inte bra, för det syns genom kläderna hur sned jag är, och om jag har något tajt på mig syns det där revbenen sticker fram som en klump på vänster sida (min bröstkorg är roterad). Hemskt fult.

Nu är inte skönhet något direkt problem i sammanhanget, men det vore ju bra om jag fick i mig normalt med mat så att jag kunde bygga lite muskler nu när jag äntligen får träna, och så att jag orkar lite mer. Jag är lite smått åksjuk hela tiden, och yr. Väldigt yr. Det är svårt att gå rakt, och jag både känner mig ser full ut. Skulle jag tro.

Jävla Cymbalta. Det blev ju bättre när jag började ta dem på kvällen så att jag kunde sova bort det värsta, men bra är det inte. Jag kan dricka ett glas juice och ett glas vatten med Inolaxol (fiberpreparat på grund av allt morfin, det sväller i magen och förhindrar förstoppning) på morgonen, ett till glas vatten med Inolaxol till lunch och sen inte vara sugen på att äta något förrän middagsdags. Inte får jag i mig stora portioner heller.

Ett glas vatten

Det är drygt fyra veckor kvar tills jag ska träffa läkaren igen, men jag kan inte fortsätta. Det är inte värt att må så dåligt, och jag kan inte påstå att jag känner någon förbättring alls. Tvärtom, jag vågar inte äta så mycket vanliga smärtstillande på grund av den extrema tröttheten, så jag har mer ont i lederna och ryggen/höften än vanligt. Man skulle kunna ta en Cymbalta för att känna sig full, så illa är det. Hejdå, lilla usla medicin.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/cymbalta-tva-veckor-senare/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Katja on oktober 10, 2014 at 20:00
  • Svara

  Usch, vad jobbigt :/ Hemska biverkningar, så kan du ju inte ha det. Hoppas att det finns nåt alternativ.

  1. Nej, det är verkligen inte värt att fortsätta! Jag måste fokusera på träning i bassängen så länge jag har den möjligheten, och det funkar inte så här. Jag slutar! 🙂

  • scytale on oktober 11, 2014 at 01:18
  • Svara

  Tänk på att dricka ordentligt med vatten utan inolaxol också. Särskilt som cymbalta också kan vara förstoppande vilket ju kan minska aptiten (ursäkta om det blir för personligt :/). Fibrer är bra men inte alltid i kombination med morfin.https://www.internetmedicin.se/page.aspx?id=3413

  1. Ja, den avdelningen skulle kunna få 100 blogginlägg i sig men riktigt så mycket detaljer behöver allmänheten inte känna till! :mrgreen: Jag har druckit ganska mycket mer eftersom jag har haft svårt att äta – om det var tillräckligt vet jag inte men jag ligger alltid på 2-3 liter vanligtvis. Tack!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.