Dåligt med för mycket medicin

Urrrk. Mår riktigt dåligt av medicinerna i dag. Efter träningen i går, samt i morse, har jag varit tvungen att ta mer än vanligt, och jag blir så slö! Ögonen vill bara falla ihop, jag vill bara ligga på divan-delen av soffan med en katt i famnen och lyssna på musik. Det är som om hjärnan inte alls är ihopkopplad med resten av kroppen, för de saker jag försöker röra på hänger liksom inte med.

Likadant är det när jag pratar. Hjärnan vet precis vad den vill säga, men det är svårt att få ut orden på rätt sätt och artikulera ordentligt. Blaah bleeh…. Och så mår jag dåligt rent fysiskt, jag svettas och fryser om vartannat, och det känns som om jag skulle kunna kräkas precis när som helst om jag tittar på något som rör på sig. Det är bäst att blunda, eller fokusera på något som inte flyttar på sig.

Medicin. Måste skaffa något som biter på min allergi mot pollen, som funkar med allt annat. Dåligt.

Visserligen tar medicinerna udden av smärtan, och när jag tar så här mycket är det riktigt bra. Tyvärr är det ju skitdåligt att jag blir så snurrig och luddig i huvudet för att kroppen ska vara okej. Det sämsta jag kan göra är att ligga stilla och känna mig snurrig, för om jag går ute i friska luften blir det bättre. Jag får mer ont av det, och då dämpas luddigheten av medicinerna, och kall frisk luft i ansiktet gör att jag piggnar till lite.

Men jag vill ju inte heller gå ut och gå mycket för att smärtlindringen ska dämpas, eftersom jag får mer ont av det också. Lagom är bäst, men det verkar inte finnas något som är helt lagom med doseringen, särskilt inte när Norspan-dosen påverkas av min kroppstemperatur. Något som verkligen är dåligt när man käkar såna här grejer är att åka bil eller tunnelbana. Kräksvarning deluxe.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/daligt-med-mycket-medicin/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.