Ett annat fint hårspänne!

Angående att ha ett hårspänne med en blomma, jag gick igenom lite gamla bilder och hittade en från Finest Awards i vintras. Då hade jag en vit topp och matchade det med lite bling och en vit blomma i håret. Jag brukar inte ha så här mycket spackel, men jag var ändå lätt sminkad i jämförelse med många andra – även jämfört med en del killar. Jag var även blekast. Inte fetast, som jag hade trott, men jag hade nog minst läppar.

Arga Klara på Finest Awards. Hårspänne med vit blomma.

Hur som helst, det är ett hårspänne med en liten vit ros, inget märkvärdigt utan även den inhandlad på billigaste möjliga pyngel-butik. Jag ser inte så himla spännande ut och jag kan inte fixa håret i mer än en minut med handen över huvudet utan att axlarna subluxerar hej vilt, så då får man piffa till det med ett litet hårsmycke eller något annat i stället. Att ha långt hår är ju inte en möjlighet för mig, då skulle jag vara tvungen att ha hjälp varje gång jag skulle tvätta håret, borsta det eller fixa till det. Och jag gillar inte långt hår som bara hänger, det är inte snyggt.

Nåväl, det var den blomman. Tar fortfarande gärna emot tips på var jag hittar fina sådana i andra färger än vitt och rött!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/ett-annat-fint-harspanne/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.