Feber och lite död

I går morse trodde jag att jag skulle dö lite igen. Hade sådan sprängande smärta på högra sidan av höften att jag knappt kunde klä på mig på morgonen, men efter en timme och några piller gick det. Den var inte ur led, men något hade i alla fall hänt efter träningen. Med smärtan kommer också feber, och jag hade flera febertoppar där jag bara var tvungen att lägga mig ner och blunda en stund.

Febertermometer tecknad, VAB, feber

Övervägde att avboka min tid hos Dr. Feelgood, men det vore ju egentligen inte alls bra, så jag bet ihop och åkte dit ändå. Han jobbade enbart med höften, och även om det gjorde skitont när han jobbade med mig så blev jag nog lite mindre krokig efteråt – det gjorde ont på båda sidorna i stället för bara ena, men inte alls lika mycket.

Inte bara har jag ont hela tiden, det är förbannat jobbigt med feber titt som tätt. Det går knappt en dag utan feber. Jag blir oerhört matt och orkar knappt prata eller hålla i något, och hur trevlig är jag då? Inte särskilt. Nåja. I dag kanske jag och R hittar på något, eftersom vi har femårsdag om ett par dagar. Vi har inga planer och har ingen lust att göra något bara för sakens skull, så vi får se vad det blir.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/feber-och-lite-dod/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.