Femårsdag

I går firade jag och R alltså vår femårsdag, fast den inte inträffade just i går. Det var ett bra tillfälle eftersom vi faktiskt för en gångs skull båda två var lediga och hemma, bara det är ju något att fira! Jag mådde inget vidare på förmiddagen, så vi tog en riktigt slapp dag. Mitt på dagen ”gick” vi på långpromenad, runt hela Skogskyrkogården. Det var riktigt fint väder och solen värmde faktiskt , men i skuggan av alla höga träd och med fukten i luften blev det ändå ganska kallt att sitta i rullstol. Man fryser jämt, oavsett hur mycket kläder man har på sig.

När vi kom hem var jag tvungen att värma upp mig med en balja te, och så försökte vi komma på vad vi skulle äta på vår femårsdag. Att laga mat själv kändes inte alls lockande, så vi kollade efter restauranger i närheten, som inte var för lyxiga. Vi var bara hungriga, och det känns så dumt att fira bara för att man borde. Och så fick jag blommor, fast jag inte behövde och vi inte bryr oss så mycket om årsdagar.

Blommor, rosor. Firade femårsdag.

Vi knatade ner och hämtade hem käk från den lokala japanska restaurangen, köpte lite gott att knapra på under kvällen, och så stannade vi hemma och hade det lugnt och skönt hela kvällen. En helt perfekt femårsdag, när man som jag inte är särskilt frisk för tillfället. Det lär reda upp sig lite grann om bara ett par dagar, men just nu är jag fortfarande ganska dålig. Faktiskt skönt att för en gångs skull inte vara ute på stan och svira. Vad gjorde du i går?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/femarsdag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: