Gruppträning i bassängen

I dag var jag på min första gruppträning i varmvattenbassängen på Hälsopoolen. Det är ganska knasigt där med omklädningsrum och så, det finns tre duschar och några bänkar med skynken runt där man kan klä om. Men 10 tanter i varje grupp som ska duscha både före och efter träningen gör att det blir ganska mycket väntetid ibland.

Antingen kan jag komma dit i väldigt god tid och sitta och vänta ombytt och klar – inte kul – eller så kan jag vänta tills alla andra är färdiga och göra det snabbt precis innan det är dags för gruppträning. Inte heller kul. Dessutom är skåpen där man låser in sitt skit så små att allt inte får plats, och tanterna skvallrar hej vilt om allt som blivit stulet. Jag tar med mina grejer till bassängen, och det gör alla andra också.

Vatten i bassäng. Varmvattenbassäng och skonsam träning för ryggen. Gruppträning.

Själva träningen gick bra, det var en grupp för skonsam ryggträning. Några övningar var samma som de jag ska utföra på egen hand, och några var annorlunda. Det var inte lika mycket styrketräning i det här passet, mer balans och grundspänning. Det jag redan är väldigt bra på alltså, men jag får väl ta i lite extra och göra större rörelser nästa gång.

Det var kul i alla fall! Jag har aldrig varit mycket för aerobics eller annan gruppträning där man flämtar runt tillsammans med andra, men vi var inte så många i den stora bassängen och alla fokuserade på sitt. Inga krockar eller andra illaluktande motionärer i vägen. Det var inga svåra koordinationsrörelser, men att hålla balansen i vatten är svårare än man tror. Nu är jag trött. Blir ju trött av resan fram och tillbaka också. Jag är nog trött i morgon också, och på torsdag när jag ska träna igen…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/grupptraning-bassangen/

2 kommentarer

1 ping

  • Alanoktober 7, 2014 kl. 19:30
  • Svara

  Notera att texten som står nedanför absolut inte är någon rap-text!

  Från norr ner till söder, från söder upp till norr
  Se på solen som precis har dykt upp, ett leende på mina läppar finns nu tillgodo samtidigt som siktet är inställt på höga höjder då jag är emot oro som skapas av ovetande
  Höga höjder ska nu nås utan att ta hjälp av den gröna aspekten, kan det här vara ett tecken?
  Ovetandes är gatorna heta som satan, nu är jag emot alla odds så högt upp att jag står ovanför Satan
  Vad skriver jag, är jag galen? Nej, jag är inte galen utan bara galen för den som inte har en aning
  Så vem är egentligen galen? Är du galen?
  Att nå höga höjder är nu helt plötsligt inte längre min prioritet nummer ett
  Tretton, tretton, tretton ögat är i boet nu
  Välkommen till Sverige där en Norge allians glädjande inte längre tros vara på distans
  Nonchalans vore i nuet total ignorans
  På distans vi förhåller oss med sagor i massor
  Tramseri i massor, massorna traskar oftast runt som zombies och vräker ut otydliga ramsor
  Misstro inte alltid direkt, ta hjälp av en smula tilltro och känn efter om du sedan ska misstro
  Religioner som är kända jag med all respekt direkt nekar, jag tror på Gud men all religion vi känner till känns bara som ren agenda
  Vi är alla mer lika än olika, ja, men sinnesmässigt skiljs vi åt så vi är alla olika
  Men somliga är ändå lika, de är likar
  Det var i Afrika, tro det eller ej, vår resa en gång startade, så om du någon gång besöker Afrika känn dig som hemma
  År 2033 närmar sig hastigt samtidigt som de flesta av oss på sätt och vis faller
  Faller väldigt lågt, i ett hemligt möte det nu ständigt måste skaffas ett säte
  Nu måste dock den här texten avslutas med lite lägre IQ
  Denne Mr. Zferis’ eko ekar när han i en grå Range Rover stiger ut ur bilen som nu ska vänta
  Klädd i grått, allt från H&M, Mr. Zferi han nu minglar runt i det tidsmässigt sena vrålet
  Trött av snacket han, klädd i grått, allt från H&M, sedan obemärkt glider därifrån i sin gråa Range Rover

  1. Jaha… 🙂

  • Massage och intyg -oktober 9, 2014 kl. 09:14

  […] efter träningen, för det är trots allt ganska mycket armar i axelhöjd och sånt – på gruppträningen i alla fall. Inte optimalt kände jag efteråt, så jag får ändra på de bitarna till nästa […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.