Ihopfällbar stol av plast

Jag behöver verkligen hitta en ihopfällbar stol av plast att ha i badrummet, helst en vit, och den måste vara fyrkantig. De verkar vara omöjliga att hitta, och jag klarar inte av någon där man måste böja sig för att ställa in den och ha sig. Det ska vara en så enkel stol som möjligt, typ en klappstol eller campingstol, fast i vit plast. Inga jävla trappsteg eller konstigheter, bara billigast möjliga.

Eller bara en enkel, fyrbent vit pall i plast. De finns inte på Classe, inte på de dyra hjälpmedelsaffärerna, inte på Ikea, Jysk, Mio eller någon annanstans där jag har kikat. Så var finns de? Eller har de helt enkelt upphört att existera? Det verkar inte som om man får något sådant genom arbetsterapeuten heller, de håller mer på med handtag och sådant. Det finns en billig rund pall på Ikea, men den går inte att fälla ihop. Trots det står det:

Du kan stapla pallen så att den tar mindre plats när du inte använder den.

Eh, pallen? Om jag bara har en, alltså? Ja jävlar.

Jag har hittat stolar av både trä och med tygsits som är perfekta för ändamålet, förutom materialet då. Eftersom den ska vara i badrummet och ibland i duschen så måste den tåla att vara blöt. Badrummet är det ljusaste rummet i lägenheten, i alla fall på vintern, så det är bäst att hålla till där när det gäller hår och smink. Dessutom vill jag inte ha hårspray i resten av lägenheten. Så, någon, hjälp? Var finns det en sån stol som jag letar efter, billigt?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/ihopfallbar-stol-av-plast/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Majaoktober 22, 2014 kl. 09:38
  • Svara

  Hej.
  Finns på Ikea, fyra ben o plast, finns i olika färger 29:-, köpte en till mitt badrum i helgen. Hälsningar Maja

  1. Hej Maja!
   Är det den runda jag skrivit om du menar? Det är tyvärr inte en sådan jag är ute efter, jag behöver en som är fyrkantig och helst ihopfällbar. Tack ändå! 🙂

  • Majaoktober 22, 2014 kl. 15:30
  • Svara

  Åh det hade jag missat, ja det var den runda jag menade. Kanske nån båt lr campingbutik kan ha? De brukar ha mkt hopfällbara saker, dyrt kanske?, men biltema kanske? Hoppas du hittar nån. Tack för en kul blogg förresten:)
  Hälsningar Maja

  1. Bra tips! Den där runda hade varit perfekt om det inte vore just för formen! Tack Maja!

  • Jörgenoktober 22, 2014 kl. 16:04
  • Svara

  Hej Snälla Klara. En krok i väggen högt kanske – ett snöre mellan två pallen. Hänger inom räckhåll. Min mamma gjorde så med en plaststol. Kära hälsningar ifrån min mor Monica å möjligt ännu argare!

  Jörgen

  1. Hej! Jag måste kunna flytta den och fälla ihop den om möjligt – platsbrist råder! Hälsa mor! 🙂

  • Sofieoktober 25, 2014 kl. 15:36
  • Svara

  Hinner inte kolla igenom alla grejer, men här kanske det kan finnas något alternativ? https://www.varuhuset.se/BarnCampingmobler.htm

  1. Tack för tipset Sofie, jag ska se! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.