Lite tankspridd?

Jag lyckas ju med en del galenskaper när jag är så tankspridd och lite disträ av smärtan och alla mediciner, men det är jag i alla fall inte ensam om. Två gånger förra veckan har jag klivit upp på morgonen och hittat rester av älskaren Rs frukost framme, som han har tänkt ta med sig till jobbet. Han har alltid matlåda, men med långa dagar så brukar han ha ett par ägg med sig också. Sist hittade jag dem här, efter att jag diskat min termosmugg på förmiddagen. Det är första gången de ligger i diskstället…

Ägg i ett diskställ. Lite tankspridd?

Ibland äter jag upp dem, beroende på antalet ägg vi har hemma i kylen och på hur illa jag mår. Ibland spar jag dem i kylen så en annan tankspridd herre kan ta med sig dem dagen efter. Det har hänt att han påstår att de är till mig, men det tror jag inte riktigt på. Han vet mycket väl att jag inte är någon frukostmänniska… Att glömma ägg framme efter frukosten är ändå ganska lindrigt, med tanke på var jag hittar andra saker.

Min handsfree låg i badrumsskåpet en gång, och vid ett annat tillfälle var jag så tankspridd att jag hällde mjölk i en blomkruka när jag försökte göra kaffe och vattna blommorna samtidigt. Har råkat krydda pepparkaksdeg med spiskummin i stället för kardemumma, och går ofta hemifrån utan det jag måste ha med mig i form av bärarkort och medicinlista och sånt. Nåväl. Korttidsminnet är inte det bästa, men det är ju skönt att jag inte är ensam om att vara tankspridd.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/lite-tankspridd/

2 kommentarer

    • Farsan on oktober 18, 2014 at 17:23
    • Svara

    Ska vi leta skjutmått?

    1. Helst inte!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: