Middag och planering

I kväll ska jag och älskaren R gå ut på stan och käka middag med mina föräldrar. De ska gå på konsert, och så träffas vi efteråt och käkar en god köttbit. Förmodligen med ett glas vin till också, och förrätt om jag har tur. Och orkar äta. Det är ju lite si och så med ätandet sedan jag började med den nya medicinen, men jag gör så gott jag kan.

Det är ju nästan alltid trevligare att gå ut och käka middag någonstans efter en konsert, än att åka hem och laga mat. Det känns rätt tråkigt, för unnar man sig något sådant så vill man att hela dagen ska vara lite härlig och lyxig. Tycker jag i alla fall, tänk att gå på en fin konsert på stan och sen åka hem och steka köttbullar? Nej, helst inte.

Jag och R kanske går ut och gör något nästa helg också, vi får se. Vi firar fem år tillsammans! Varje år har vi gått ut och kollat på något, en utställning eller liknande, och sedan har vi käkat på en fin restaurang. Tagit en drink på Gondolen eller strosat runt och hånglat vid vår låsaffär på Södermalm. Men på nåt sätt känns det lite krystat att gå ut och göra det, bara för sakens skull.

Hjärta, kärlek

Självklart ska vi ut och göra någonting, men ingen av oss har några idéer, och jag kan lika gärna ta en promenad runt stan om det är fint väder och inte för kallt. Och visst är det skönt att slippa laga mat, men jag behöver inte äta middag på någon lyxig krog. Jag vill bara göra något tillsammans med honom, men det spelar ingen roll vad. Det är kul att gå på date ibland, men inte bara för att man “borde” fira. Vi får se vad det blir av det – nu ska jag vila. Redan.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/middag-och-planering/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.