Muffinsmage botas med More Woman

Jag såg en reklam på tv om något kosttillskott eller möjligtvis pressat damm utan någon funktion, som påstod sig förbättra ”muffinsmage”. Ehh, vad fasen är en muffinsmage? Det de visade på bilden var en helt vanlig mage med lite mer fett på än hos modeller, så jag antar att de menar att fett lagras först och främst på magen och över höfterna på kvinnor när de går upp i vikt. Men kom igen, muffinsmage? Jag var självklart tvungen att ta reda på mer.

Pepparkaksmuffins. Muffinsmage. Om preparatet More Woman från Born:Again som ska hjälpa hormonbalansen i kroppen.

Tillskottet som det gjordes reklam för heter ”More Woman” och verkar vara från något företag som heter Born:Again. Och så här skriver de själva om produkten:

För omstart och återupprättande av kvinnlighet och energi.
När kroppen är i balans fungerar den optimalt. Du mår bra, ser bra ut, har energi som en tonåring och sexlusten är normal. Det är en kropp som fungerar på bästa sätt! 

Östrogenöverskott
Vi översvämmas dagligen av miljö-östrogen, och detta tillsammans med normala åldrandet har stora konsekvenser. Miljö-östrogen finns överallt runt omkring oss också i mat och dryck, exempelvis i plast, kosmetika, tvättmedel, sköljmedel, rester från p-piller och hormonprodukter i dricksvatten, bekämpningsmedel, hormoner och hormonstörande från lantbruk osv. Detta förstör den naturliga finstämda balansen som kroppen är beroende av.

Okej, så det rör sig alltså om att skapa någon slags balans i hormonproduktionen i kroppen. På TV-reklamen stod det att produktens verksamma ämnen var B5- och B6-vitaminer  samt zink, och B5 (pantotensyra) bidrar faktiskt till en normal produktion av könshormoner, och zink bidrar till normala testosteronhalter. Det skulle alltså inte vara så dumt. Om det inte vore så att det inte står någonting alls om B-vitamin på produktens innehållsförteckning online, bara om zink. Så är det B-vitamin i eller inte?

Det kostar 369 kronor för 28 dagar, men med kampanjrabatten kostar det ”bara” 184 kronor för 28 dagar. 13 kronor och 17 öre per dag, ordinarie pris. Annars kan jag tipsa om några livsmedel som innehåller mycket B5-vitamin:

 • Ägg
 • Broccoli
 • Svamp
 • Majs
 • Squash
 • Solrosfrön
 • Kalvlever

Och så har vi några livsmedel som innehåller mycket zink:

 • Skaldjur
 • Rött kött
 • Ost
 • Nötter
 • Fisk
 • Pumpafrön

Jag garanterar att du klarar dig betydligt bättre med ett ägg om dagen, och en handfull nötter. Då får du dessutom i dig ett helt spektrum med andra mineraler och vitaminer också, som inte finns i More Woman och som säkert hjälper mot muffinsmage också. Dessutom sparar du minst åtta kronor om dagen, jämfört med att äta More Woman. Vilket jävla lurendrejeri, läs på och ät ordentligt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/muffinsmage-botas-med-woman/

2 kommentarer

  • Mer Kvinnaapril 6, 2015 kl. 11:08
  • Svara

  Hej , snubblade över detta när jag sökte fakta om ” More Woman ” kosttillskott. Till saken hör den att jag nappade på deras erbjudande och nu ätit en månad- Och resultatet är förbluffande …Mer energi , men samtidigt ”coolare” och lugnare. Slankare midja , ökad lust men framför allt så känner jag mig så glad och behaglig ! Huvud ingrediensen som du verkat missat i dina kommentarer i varje fall är en böna som heter ” Mucuna pruriens” sammetsböna. Den ökar L-dopa, förstadiet till Dopamin, måbra hormonet. Dessutom ökar lusten , och förbränningen av fett. Denna böna har används inom Auyrvedisk medicin i Indien i hundratals år. Tror de andra vitaminerna som är tillsatta är bra men att det är mucuna som gör susen !

  Jag tycker More woman är superbra och tror många olyckliga ”pmshäxor” ”klimakteriekärringar” och gnälliga tjockisar skulle må jättebra av produkten…Men håller med, den är för dyr … Som jag misstänker är det Mucuna pruriens som står för huvuddelen av effekten , så har sett att man kan köpa rent Mucuna präriens pulver på nätet – Någon som testat ? Effekt ? Skillnad mot More Woman ?

  1. Bönan stod inte ens med i innehållsförteckningen när jag skrev det här inlägget, men det är möjligt att den har lagts till efteråt. Jag var väldigt noga med att kontrollera uppgifterna, så jag har definitivt inte missat den. Deras hemsida finns inte ens kvar, utan produkterna säljs nu bara via ombud.

   Jag tycker att det är ganska självklart att man mår bättre om man börjar äta vitaminer och mineraler man tidigare inte har gjort – jag märker i alla fall en enorm skillnad både i energi och mående när jag gör det.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.