Prioriterade övningarna och mörades

I går var det träning i varmbattenbassäng igen. Med diskbråck, kroniskt ryggskott och nackspärr, subluxerande axel och feber gav jag mig iväg till bassängen – så är det ju för mig varje dag, så att hoppa över träningen för att ”jag har lite ont” är en dålig ursäkt, och hjälper verkligen inte. Den här gången prioriterade jag lite med övningarna och det blev mer tid till det som jag verkligen ville fokusera på. Ben, rumpa, mage och core. Det finns inga grejer för axlarna eller övre delen av ryggen i mitt träningsprogram, men nästa gång ska jag fråga en av sjukgymnasterna där på sjukhuset vad de har för förslag på sånt.

Var helt mör efteråt. Skönt mör, så där när kroppen faktiskt är trött av att röra på sig i stället för att bara vara trött av att ha förjävligt ont. Det gör inte särskilt ont alls att röra på mig i vattnet, förutom vissa grejer för benen i sidled när höften vobblar runt. Är jag inte försiktig så går den ur led, och det slipper jag gärna. Jag vet precis vilka av övningarna jag klarar av i rätt mängd, och det är nog tur, annars hade jag rullat därifrån som en hög skelett med armar och ben pekandes åt alla möjliga håll. Det är lite risky att högeraxeln kan gå ur led under en av övningarna på gruppträningen, men det är väl inte hela världen. Den sitter ju ändå kvar…

Veckan börjar lida mot sitt slut, och jag har en lugn och skön helg i stugan framför mig. Väderprognosen är det lite si och så med, men om solen tittar fram en stund som det står att den ska göra, så blir jag glad. Regnar det får vi väl sitta inne under min elektriska filt och glo på en film eller nåt. Det påminner mig om att jag ska köpa popcorn. Ingen film utan popcorn. Vad ska du göra i helgen?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/prioriterade-ovningarna-och-morades/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: