Så många inplanerade saker…

Ugh, vilken lång vecka. Så skönt med lite helg och ledigt nu, men det är tråkigt att jag är ensam. R ska hjälpa en kompis att flytta från Skåne till någonstans norr om Stockholm, så han försvann till jobbet i morse och förväntas hem söndag eller måndag kväll. Jag har kolla med bästa M om han har lust att hitta på något i helgen, för jag kan tänka mig att det blir många mail, samtal och ståhej efter helgen. Och jag har många saker inplanerade framöver.

Har inte träffat M på ett bra tag (igen) och det funkar ju inte. Om vi följer vårt standardförfarande, så ses vi på stan, fikar, rullar runt lite i valfri stadsdel och kollar på kläder eller annat, babblar, och eventuellt fikar igen tills jag vissnar och måste åka hem. Väldigt mysigt, så länge det inte är samma skitväder som det är just nu. Regn, storm, lite mer regn och ganska kallt.

Höstlöv på trottoaren

Veckan som kommer framöver verkar bli ganska lugn (förutom det förväntade ståhejet), med ”bara” två träningspass i bassängen och en behandling. Tre saker i veckan är visserligen mycket för mig, men veckan därpå blir det ännu mer. Då har jag minst fem saker inplanerade redan nu, så där får jag nog säga stopp om det blir ännu mer. Något jag verkligen vill göra är att hälsa på hos kollegorna där jag brukade jobba tills i somras, men det går inte trots att jag verkligen vill, och dessutom har lovat. Bah. Sen, kanske

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/sa-manga-inplanerade-saker/

2 kommentarer

    • Moktober 27, 2014 kl. 03:39
    • Svara

    Klara, vi finns kvar på jobbet när det funkar för dig. Ingen stress, tycker jag. Lugnar det ner sig så härjar vi loss. Kram!

    1. Ja, det vet jag. Man vill ju bara så mycket som inte går!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.