Socialdemokraterna och Miljöpartiets vallöften

Kul att vara skattebetalare nu för tiden. Miljöpartiet och Socialdemokraterna har redan brutit mot flera av de frågor de gick till val på. En av våra ministrar, civilminister Shekarabi (som bland annat har ansvar för de offentliga upphandlingarna som uppgår till 600 miljarder kronor varje år), var från början illegal flykting som blev utvisad, kom tillbaka, försnillade pengar från partiets ungdomsförbund och blev belönad med en ministerpost. Nyligen anklagad för skattefusk också. I min värld ryker man fortare än snabbt och blir dessutom polisanmäld. Och så har vi självklart Alice, som visserligen kan mycket och är mer mångsidig än vad många tror, men den bild många har av henne är den där hon täcker brösten med händerna och har en cigarr i munnen.

Cigarr. Socialdemokraterna och Miljöpartiet bryter löfte på löfte.

Är det här verkligen det bästa svenska folket har att erbjuda? Kan man inte räkna ut att om Socialdemokraternas och Miljöpartiets vallöften inte är desamma, så måste något av dem (med all sannolikhet det mindre) ge med sig om en majoritet röstar för en rödgrön regering? Hur kan man tycka att det är okej att rösta för att skjuta upp bygget av förbifarten, när det kostar ett flera miljoner kronor om dagen varje dag de väntar? Har folk inte läst på innan de har röstat, eller tycker många människor verkligen att det är okej?

Jag blir så jävla förbannad på valet av fuskande ministrar, varav vissa aldrig har jobbat en vettig dag som “arbetare“. Fackpampen Löfvén är väl den som framstår som bäst, men fackpamp klingar inte vackert i mina öron. Jag skulle vara jävligt besviken om jag hade röstat på Socialdemokraterna eller Miljöpartiet. De har brutit sina löften redan från första början, och de har klart och tydligt visat redan i valrörelsen att de inte egentligen hade någon värst bra politik. De ville bara göra det bättre än det var. Bättre än ett Sverige som överlevt finanskris och skapat fler jobb, när arbetslösheten har ökat på många andra håll. Ehh? Det här kommer bli jävligt dyrt i minst fyra år framöver. Hoppas att du kan betala förbifarten och lön till någon som försnillat pengar, om du röstade för det.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/socialdemokraterna-och-miljopartiets-valloften/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Nu handlar dock allt om politisk korrekthet, PK, och då krävs vissa uppoffringar. Det måste finnas några med annan bakgrund än helsvensk. Då gör det inget om man försnillade pengar och lurade till sig extra medlemsstöd. Visserligen var det kutym inom ungdomsrörelesen men vänstern var värst.

  Det finns ju en viss minister vid namn Mehmet Kaplan. Den snubben har en hel del att stå till svars för.

  Det mest märkliga är att regeringen ska presentera en genusinriktad budget. Vad fan är det för något? Jag har inga större förhoppningar för de nästkommande fyra åren. De kommer att bli värre än om Reinfeldts “öppna era hjärtan” hade vunnit. Den regeringen skapade dock möjligheten att överleva på lönen.

  S och M är för lika varandra och det gjorde nog att väljare byta från M till S i vissa sakfrågor. Det kan nu visa sig ha varit ett ödesdigert val. Samtidigt kliver SD fram som ett parti som tar väljarnas frågor på allvar. Övriga partier gör nog klokast i att inse det och arbeta för väljarnas bästa och inte sina egna skeva intressen.

  Nyval? Ja tack.

  1. Ja tack. Det vore inte dumt – förutsatt att folk ändrar sig.

  • Jörgen on oktober 5, 2014 at 19:50
  • Svara

  Hej. Alltid lika uppfriskade och roligt att läsa vad du skriver

  1. Tack Jörgen! 🙂

  • Farsan on oktober 6, 2014 at 00:47
  • Svara

  Dags att gräva fram en gammal slogan:
  “Skyll inte på mig – jag röstar borgerligt”.

  1. Haha! Har du såna gamla klistermärken kvar?

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.