Städdag och fika med M

I går träffade jag alltså äntligen bästa M. Jag sov som en klubbad säl natten till i går, för när jag borstade tänderna fick axeln för sig att gå ur led. Lite tejp, en näve piller och sen när det värsta gått över däckade jag. Det var jävligt skönt med en extra timme, och bara därför vaknade jag faktiskt i någorlunda vettig tid. Det var städdag i föreningen (vilket jag skulle kunna skriva ett inte så trevligt inlägg om), men jag ansåg att jag hade giltigt förfall.

Vill de ha någon som krattar löv i rullstol som bara använder vänster arm, visst. Ändå får man en del inte så roliga blickar om man går förbi de som städar. Nåja, inte mitt problem om de inte känner till osynliga sjukdomar. Dessutom har många i alla fall i mitt hus sett mig i rullstol förut, så om de tänker att jag borde vara med så borde de skämmas.

Efter lunch åkte jag till stan och mötte M. Fika, fönstershopping, babbel. Enligt vårt standardförfarande var åtminstone en av oss sen, den här gången lyckades vi båda med den bedriften. Hans bostadsrättsförening hade också haft städdag i dag, men han hade inga ursäkter för att inte vara med. Vi började som vanligt med fika och snack. Ingen av oss hade några egentliga ärenden, så vi hasade runt lite i stan och pratade.

Lyckades äntligen hitta ett par fingervantar från Heat Holders (sjukt varma och sköna strumpor och prylar), så de köpte jag direkt. De hade rea på strumporna också, så jag tog två par till. Världens skönaste plagg, utan tvekan. Sen satte vi oss på ett annat ställe, blängde på folk och pratade. Efter totalt tre timmar började jag verkligen vissna, så då var det dags att åka hem. Köpte tidningen också, för att se hur reportaget i Expressens söndagsbilaga blev.

Expressen Söndag med Arga Klara och reportage om EDS. Artikeln finns inte på nätet.

Jag avskyr verkligen snyfthistorier, men jag hoppas att lite av min jävlaranamma och min positivitet lyste igenom. Det går nog förresten att köpa bilagan i dag också om ni missade det, och vill veta lite mer om mina krossade drömmar och hur jag planerade mitt liv som 15-åring. Det går tyvärr inte att läsa artikeln på nätet.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/staddag-och-fika-med-m/

2 kommentarer

  • Petteroktober 27, 2014 kl. 11:40
  • Svara

  På grund av fördomar, prestige och det faktum att Expressen motverkar det fria ordet genom sitt samarbete med Researchgruppen tar jag inte i en Expressen med tång.
  De kan skrika sig hesa om yttrandefrihet för sin egen överlevnads skull men inte fan lever dom som dom lär. Tyvärr missar jag därför reportaget med dig men jag vet ju ändå en hel del om din situation och dina krämpor. 😀

  Lite kul är den där rubriken på bilagan om att ”min sambo porr-chattar.” Den blir jag nyfiken på. Är det egentligen något speciellt i dessa osedliga tider?

  1. Ja, du har ju hängt med här ett tag så det är inga nyheter! Det är många rubriker på den där bilagan jag inte har lust att associeras med…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.